Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millka24

Co byście zmieniły w tej sukience?

Polecane posty

Gość millka24
Jeszcze nie znam ceny sukni, około 1200zł jeszcze bolerko mam

da sie... jak nie ma na długości... to masz \"Zakladki\" i tam ci może skos doszyć i ukryć szwy...

Serce, ja tam sie pewnikiem nei znam ale mnei sie podoba. Tylko faktycznie te kwiaty z boku won. Zywe do reki, cos do wlosow i bedzie git :)

Gość millka24
Dziękuję kochane :* przynajmniej mam teraz nadzieję!!

drobiazg... akurat mam troszkę pojecie o sukniach ślubnych... :) wiec po prostu chce ci doradzić :)

Gość millka24
:) miło trafić na taką miłą i sympatyczną osóbke, jeszcze raz dziękuję!!!!

napisz czy udało sie coś zmienić :) buzki i powodzenia.. glowa do gory... by mały był zdrowy :)

Gość millka24
Dziękuję, dziękuję :) :) :) W piątek do wieczora powinnam coś wiedzieć-pojade osobiście, telefonicznie już jutro popytam i tu napisze. Tymczsem uciekam już spać bo rano pobudka. Dobranoc, pozdrawiam!

Gość lilka2
Uważam, że suknia bardzo ładna dla dziewczyny w ciąży! Wywaliłabym tylko te kwiatki z boku, poza tym - super! Wszystkiego najlepszego i zdrowego dzidziusia!

Gość millka24
dzięki Lilka :) A więc dzwoniłam do zakładu - wysłałam im zdjecie sukni dziewczyny, która ma koronke tylko na biuście (wkleiłam je na poprzedniej stronie) ma dać się zrobić, tylko czy będzię lepiej czy gorzej :o ??

Gość warszawka 65
ładna bardzo ładna

Gość bukaa
Mnie sie ta sukienka bardzo podoba - nie wiem, czego od niej chcesz. Talii faktycznie nie masz, ale jestes w ciąży i tego nie przeskoczysz. Wywalisz te kwiaty z boku i będziesz wyglądała ślicznie. :)

Gość millka24
A czy ja mogłabym Was jeszcze poprosić o pomoc w wyborze biżuterii i bukietu?

birzuterii tzn co ? łańcuszek i coś do włosów? a welon masz?

Gość millka24
Tzn coś na szyję i/lub uszy. Welonu raczej nie będę miała a jak już to prosty i nie długi, zalezy od fryzury na którą idę w piatek. Wolałabym kwiatuszka we włosach ale to z kolei zależy od bukietu... Cieszę się, że się odezwałaś :)

nio mi sie np takie cos podoba.. tylko dać białe róże..i duuzo zieleni.. ale jakie ci sie kwiaty podobają? http://www.we-dwoje.pl/propozycje;pieknych;bukietow;slubnych,artykul,353.html?foto_id=6 moim zdaniem coś delikatnego... np coś z cyrkonii.. i coś delikatnego.. jakaś kuleczkę czy cos podobnego.. ja sie osobiście lubuje w zlocie.. cieniutki łańcuszek i do tego jakiś malutki wisiorek + kolczyki..

kura nie wchodzi link.. mi osbiscie z tych linkow co pokazalas..... to 1 i 3.. ten 2 za smutny..

Gość millka24
Tez lubie delikatną biżuterię, cieżko coś znaleźć fajnego i niedrogiego.. Jeżlei chodzi o kwiaty to nie mam jakiś szczególnych upodobań, bukiet albo się podoba albo nie ;) no i nie wszystki kwiaty można teraz dostać a jak już to w kosmicznej cenie. Dzieki za link już przeglądam :D

Gość millka24
No własnie w jakich kolorach powinnam mieć bukiet? Dodam, że mam pasemka ciemne i troche blond, średnia karnacja, ciemne oczy...

no chyba np bialy kwiat i duzo zieleni... albo róż.. herbaciany za smutny.. ale to ty idziesz do slubu :P

Gość millka24
Hmm tak mi panie w kwiaciarni doradzały :o byłam w 3 i w każdej mi poleciły ecru z herbacianym lub łososiowym.

takie cos znalazlam :) Bukiet idealny dla kobiety o typie urody lato - cera jasna lub oliwkowa, włosy blond, brąz z jaśniejszym odcieniem. Kolory: biały, niebieski, szary, róż fiolet. Przypinka dla pana młodego do kompletu i zawsze w tym samym kolorze. Czerwone goździki i soczyste truskawki. Bukiet dla kobiety o typie urody jesień - jasna cera, złocisto-beżowa, brzoskwiniowa, piegi, włosy rude, brązowe lub blond ze złotym odcieniem. Kolory: czerwień, beż, róż, brąz, pomarańczowy. Bukiet doskonały dla pani o typie urody zima - cera jasna, porcelanowa, śniada, włosy ciemne od brązu po czerń, intensywny kolor oczu. Kolory: żółty, róż, biel, czerń, niebieski. Dodatkowym atutem może być kształt bukietu. Pastelowa kompozycja przyozdobiona romanty-cznymi dodatkami. Bukiet dla pani o typie urody wiosna - cera jasna, włosy jasne, ciemny blond, ewentualnie złociste pasemka. Kolory: biały, czerwony, żółty, niebieski, zieleń, różowy.

Gość millka24
Hmm to ja pół na poł jestem :D Ale raczej wg. tego co wkleiłaś to róż.. jutro pojade gdzie indziej popytać, wezme aparat i pokaże najlepiej sukienkę, moze wtedy lepiej mi doradzą. I znowu dziekuję za pomoc, dałaś mi do myślenia z tym herbacianym bukietem ale to dobrze przynajmniej się upewnię gdzie indziej. Pozdrawiam 🌼