Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millka24

Co byście zmieniły w tej sukience?

Polecane posty

to tylko moje zdanie... TO TY DO SLUBU IDZIESZ nie ja :) ok napisz co ci powiedzieli :)

Gość millka24
Ok jutro napiszę :) Ehh czemu ja nie mam wyczucia i tzw dobrego oka :/

Gość millka24
Droga Eto - byłam w kwiaciarniach, z jedną panią podyskutowałam dłużej, pokazałam kawałek materiału z sukni, patrząc na mnie powiedziała, że wg niej mi pasuje coś z ecru + taki łamany herbaciany jasny pomarańcz mniej więcej pokazała kolory. Doradziła w bukiecie dodać perełki, tak jak na sukience na koronce mam. Pokazała mi też takie róże jasne, pastelowe, które w środku były taki beżowo-żółto-ecru a po bokach wpadał w róż. Chociaz mi się bardziej podoba z różem ale skoro tyle osób jednogłośnie, że z herbacianym to chyba coś w tym jest.

no i dobrze.. jak tyle osób mówi ze takie będą pasować... to dobrze ze je zamówiłaś :) z perełkami dobry pomysł do koronki będą pasować :)

Gość mi tam podoba się
ta sukienka :) nic bym juz nie zmieniała Gratuluje gustu

Suknia ładna :) Proponuję tylko zmiane kwiatków na jakieś mniejsze, delikatniejsze. Będziesz wyglądać ślicznie :) Co do brzuszka bądz z niego dumna !! i nie zakrywaj go tak skrupulatnie ;) Jeśli chodzi o biżuterię proponuję zerknij na strone http://www.agness.eulotka.pl/ ciekawe pomysły i ceny przystępne może coś wy bierzesz.Zyczę szczęścia i zdrowej dzidzi :))

Czy koniecznie musisz kupować sukienkę, w której chcesz coś zmieniać, nie ma takiej, która podoba Ci się bez zastrzeżeń? Ale rozumiem, że już zdecydowałaś się na tę...