Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

pytanie o forum

Polecane posty

powiedzcie mi bo glupi jestem, czy zawsze za kazdym razem jak napisze cos na jakimkolwiek forum i czekam na odpowiedz to zawsze musze wyjsc zeby wejsc na nowo na forum, bo tylko wtedy moge przeczytac co kto mi odpowiedzial

No albo prawym w myszce i \"odśwież\", albo na normalnie odśwież, tam gdzie \"odśwież\" :D U góry ekranu :D O tam! :D

dobra, dzieki, jedno mam juz z glowy, teraz drugie pytanie: jestem zarejestrowany na czarno i gdy cos komus odpiszeto musze dwa razy wyslac wiadomosc, to tez jest tak zawsze?

\"Spis tematów\" jak jestem na głównej, aj ak w topiku, to \"odśwież\" :D Dlaczego mnie to tak śmieszy? :D

Gość
za drugim razem wpisujesz hasło - jeżeli nie byłbyś zalogowany to wysyłałbyś za pierwszym razem...

niania nie smiej sie. komputer mam 5 lat ale pierwszy raz wchodze na forum

ok, dzieki znowu, kolejne pytanie: na dole pod okienkiem jest wiadomosc: chce otrzymywac powiadomienia o nowych wypowiedziach w tym temacie - o co chodzi?

Oj, nie miej mi za złe :D Nie śmieję się z Ciebie, naprawdę. Tylko, to takie dziwne tłumaczyć rzeczy, które są dla mnie oczywiste, nawet o nich nie myślę, a tu proszę! Można je opisać! :D Nie gniewaj się :)

daje Ci dobrą rade: -unikaj forumowych debili, zboczeńców i frustratów... -nie wdawaj sie w powazne rozmowy typu : ateizm- katolicyzm aborcja gwałt itp. itd - nie daj sie sprowokować pseudo wykształconym i inteligentnym;)

Gość łączenie___
zapchać skrzynkę :D:D:D będziesz dostawała mail za każdym razem, jak ktoś wpiszę posta w obserwowanym przez Ciebie temacie

niania mowisz mi o tym co jest napisane pod okienkiem? nie zaznaczac tego?

Gość kafeteria jest perfidna
;)

Za każdym razem, jak ktoś się wypowie w temacie dostajesz maila :D O matko! :D Brzuch mnie boli ze śmiechu! :D A są topiki o TYSIĄCACH postów. A jak zainteresuje Cię kilka topików? I klikniesz?!

niania wiesz co? ja tez sie teraz usmialem haha. przeciez znam to z innych stron, tylko nie skojarzylem, haha

no ok... ja to rozumie o co w tym chodzi ale skad to coś zna mój mail?? to jest jakiś dziwny wirus czy co?? antywirus tego niewyłapie??:o

Jeśli jest tam napisane:\"Powiadamiaj o ...\" to tak, o tym piszę. Nie klikaj! :D A F5 to to samo, wiadomo :) Odśwież, odśwież, odśwież...;) Modyfikujesz stronę każdym wpisem, więc musisz odświeżać.