Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pół litra nie rozbieriosz

Kwachu znowu sie schlał

Polecane posty

Gość bez pół litra nie rozbieriosz

Mordo ty moja :) http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/nami_numery_Ziobro_2023970.jpg B. prezydent Aleksander Kwaśniewski zaapelował do wyborców na wiecu Lewicy i Demokratów w Szczecinie, aby nie obawiali się Unii Europejskiej i pogłębiania integracji w ramach UE. Spowolniona mowa, dziwne miny - ze zdumieniem zwolennicy LiD, którzy przyszli na konwencję w Szczecinie - obserwowali Aleksandra Kwaśniewskiego - donosi dziennik.pl.

Gość swinkowaaaa
a tam sie schlal..... lekarstwa jadl :) , nie slyszales , mordo ty moja, ze one tak wplywac na czleka moga :)

Gość zaraz ci skasuja ten temat
jeden juz skasowali:o

Gość fajny jest
chyba zagłosuję na lid :D

Gość jajajaja11111
tez zagłosuje :D, wódka stanieje :classic_cool:

Gość swinkowaaaa
a jakby sie walilo, to zawsze bedzie z kim siasc, odbic pol "litra" i zagryzc ogorkiem kiszonym

Gość aleksandre k
mam nowe hasło wyborcze "40% dla wszystkich" :classic_cool: i tyle osiagniemy w wyborach:D

poza tym wcale nie wygląda na najebanego, nie te oczy...zmęczenie czy jakieś ogólne niedomaganie..czasem tak bywa, obstrukcje te sprawy....nie tylko w pisie tak się zdarza

Gość moze jest chory
chlora ma racje ponadto sa leki co obnizają rekacje dlatego nie wolno po nich prowadzic auta itp

no właśnie, właśnie, a może wziął się chłop zaszył i nie może dojść do siebie? Trzeżwieje się całe życie..

Mi tam wygldal na zmęczonego...moze faktycznie jest przepracowany+ moze jakas choroba. Nie mozna być przez tyle lat na świeczniku, organizm w koncu musial się zbuntować... A jeżeli faktycznie sobie wypil, no to hmmm wcale się nie dziwie, przeciez w tym kraju co innego mozna robic? chyba tylko się spić i zapomnieć że się tu żyje.

Gość candywoman
teraz chocby faktycznie był zmeczony, chory, niewyspany czy jego wyglad i zachowanie odbiegało od normy - przypną mu etykietke pijaka takie są konsekwencje

Gość x men
Przeciez było wiadac ze jest troche napity:O, po wyrazie twarzy, po tym jak kogos klepał:D Człowieka przemeczonego nawet mała ilośc alkoholu potrafi wykonczyc:P

Gość ostre słowa
No tak Kwaśniewski napeno bierze jakies leki po spotkaniu AA. Przepracowany biedaczek, jakbym dziwgał tak często kieliszek, też bym był zmęczony buhahhahahahha

Gość ostre słowa
Super kampanię prowadzi dla LiDu ten Kwaśniewski. Oj wstydz się Olek wstydz!!!!!!!!! Ciekawe co jego szanowna żona na to pijaństwo. Powinna na TVN Style poprowadzić terapię dla żon alkoholików hehhheheeh a nie udzielać rad dobrego wychowania gdzie we własnej rodzinie i BRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ę ą
a na Ukrainie i wódeczka i ładne ukrainki oj można tam poszaleć

dobrze ze nie jechal w takim stanei bo pomrocznosc jasna by to byla juz a nei zwykla kontuzja;)

Gość kropka nad literką
a już mialam glosowac na LiD, ale przez to co wyrabia Kwasniewski to sie chyba rozmyśle

Gość swinkowaaa
kto nigdy nie pil, niech w koncu zacznie :) trzeba zrozumiec czlowieka i tyle. za jego czasow nie bylo w podstawowokach spotkan typu "siedem krokow" i nie uczyli go odpowiadac " nie dziekuje, nie skorzystam z tej propozycji" - choc z drugiej strony , mnie uczyli i czasem tez pije :)

Gość Mamrot
chory , kutwa, goleń i tyle.

Gość ł.
14:44 mam wazne pytanie ponownie sluchajcie czy nasz były prezydent ma problem z alkoholem? Chcę glosowac na LiD dobrze by bylo wiedziec 14:47 jaki tam problem Pije, bo lubi. Nie widzę tu żadnego problemu 14:49 mam wazne pytanie ponownie i występuje podpity na spotkaniach z ludzmi? 14:50 jaki tam problem Tak. Kwachu to taki typ luzaka. 14:50 i tu szukasz odpowiedzi ??? Poogladaj TV, poczytaj na portalach a nie na kafeterii. Nie masz zdania to nie głosuj. Przymusu jeszcze nie ma

Gość tyty
Żenła z tym Kwachem . LID nie myśli, bo jakby myślał, to by go zdjęli po tej akcji z Ukrainą.