Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ac20

pomozcie

Polecane posty

Gość ac20
tak tylko ze ja mialam to krwawienei 3 dni na tydzien przed data miesiaczki wiec nie wiem czy traktowac to jako miesiaczke czy nie... bo okres ktory maialm miec za 7 dni nie pojawil sie

Gość brook
ale pamietaj ze do 4 miesiaca ciazy mozesz miec okres normalnie .. a teraz moze wystapiło tylk plamienie .. zrob sobie lepiej test jezeli nie wystapi miesiaczka .:)

ale zakladajac iz jestemw ciazy to powinnam przez te wczesniejsze miesiace miec skąpsze te krwawienia choc troszke lub krotsze a byly on normalne jak zawsze, poza tym zawsze uzywalismy gumek a on konczyl przed wytryskiem

Po pierwsze może się zdarzyć skąpa miesiączka, ma na to wpływ szereg czynników - pomijając te poważniejsze (problemy hormonalne, torbiel) - wpływ może mieć także stres, zmiana klimatu, przepracowanie, przemęczenie.A dwa - nie obserwujesz się, co znacznie utrudnia obraz - nie można wykluczyć krwawienia śródcyklicznego a wówczas okres dostaniesz na 10 do 16 dni od ostatniego dnia krwawienia. Skoro 9.10 pisałaś, że tydzień przed spodziewaną miesiączką, a spodziewany termin wypadał \"dwa dni temu\" czyli 7.10 - to krwawienie miało miejsce na przełomie września i października, czy tak?Nie piszesz, czy tydzień przed spodziewaną miesiączką rozpoczęło się krwaiwenie, czy skończyło>Załóżmy najprostszy wariant - rozpoczęcie 30 września + 3 dni - daje 3.10 + 16 dni = 19.10 Do 19.10 powinnaś dostać okres. Max.Jeśli nie wystąpi - myślę, że należy wtedy założyć, że ów krwawienie było miesiączką.

dzieki Ci bardzo bo wiesz krwawienei rozpoczeło sie 30 wrezsnia i trwalo do 2 pazdziernika a planowany okres byl przewidywany na 7 pazdzierniak wiec to troszke wczesnie jesli chodzi o miesiaczke... poz atym krwawienei bylo bardzo skąpe =( a ciaza? zawsze kochalam sie z moim facetem uzywajac gumek a on konczył przed wytryskiem ale po tygodniu juz mam rozne mysli...

przecież już pisałam, że mogło to byc plamienie śródcykliczne - w takiej sytuacji, gdy dochodzi do przesunięcia owulacji (a może do tego dojść zawsze) - przesuwa się termin wystąpienia miesiączki.

wlasnei zrobilam test negatywny :) ciesze sie bo nie jestem jescze gotowa... ale dalej martwi mnie czemu nie wystąpilo normalne krwawienei w dniu miesiaczki tylko tydzien przed nia skąpe krwawienei trwające 3 dni czy procz stresu itp moze to byc początek jakeis choroby? doradzcie dziewczyny