Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imflyinghigh

SOCZEWKI KOLORYZUJĄCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość julka......
No ja mam;) a jakie masz pytanka???

hmm wiele:D przede wszystkim takei pytanka -ile one kosztują? -z racji tego ze ja mam piwne oczy chcialabym przyciemnic czy beda one dosyc drogie?? -słyszalam ze soczewki kompletnie zmieniajace kolor mozna nosic do 5 h dziennie ale ja chcac je przyciemnic ile moge? moze tak:ile Ty nosisz?mozna nosic je calutki czas tzn caly dzien?i tak przez miesiac?

Gość ja tez mam pytanie
czy sa jakies ktore zmieniaja oczy na prawie czarne ,moj naturalny to brazowy

Gość julka......
Za moje płaciłam 220 złotych. Mam niebieskie oczy,a szoczewki noszę brązowe. 5h powinno się nosić, ale ja i tak noszę dłużej, czasami nawet zdarzyło mi się nie zdjąć na noc. Oczy są większe, ale są brazowe tylko dla kogoś kto patrzy z przodu. Z boku widać Twój naturalny kolor.

Gość julka......
przyciemniane są,a le nie wiem ile kosztują

Gość julka......
ale soczewk cały czas nie można nosić;) jakbedziesz nosić długo np już 2-3 dni to bedziesz widziała jak za młgła, dlatego w tym płynie trzeba je myć, który niestety szczypie

Gość julka......
Nie wiem, dlaczego... To jest właśnie beznadziejne... Może inne firmy tak nie mają ja mam z Vision Express

tak wiem czyli nosze w jeden dziedn sciagam na noc do plynu na nastepny dzieen zakladam znow a moze znasz jakies wady soczewek kolorowych?

Gość julka......
Strasznie ciężko się zakłada;( ja noszę już 8 miesięcy i nadal tego nie potrafię robić,... Ubranie soczewek zajmuje mi około 30 minut... Wady??? hmmm... no nie wim... Uważam, ze to dobra inwestycja. Jak słyszałaś o jakiś wadach to napisz o jakich to Ci powiem czy tak jest...

no co Wy.. Plyn nie szczypie..nawet jak Cie oczy szczypia to mozesz sobie ten plyn wkroplic. - nie przeszkadzaja. Moze na poczatku jak nigdy nie nosilas, potem nie wiesz nawet ze je masz - ja swoje jasno niebieskie przerabialam na szafir albo braz. - zakladalam rano, wyjmowalam wieczorem, do plynu na noc bo inaczej wyschna.. - jesli pekly , wkladalam nastepna pare.

rany - ja za swoje w vision express chyba okolo 60 zlotych placilam ! Na poczatka zaklada sie pol godziny a potem juz luzik. Mozesz widziec jak za mgla bo trzeba je myc plynem. A czy masz jakas wade, czy chcesz zerówki ?

chce zerówki!! ale poczekaj czyli jak kupie soczewki kolorowe to 1 dnia nosze je tylko 30 min a drugiego juz moge przenosic caly dzien? i jeszcze jedno pytanie jesli kupie np soczewki ktore bede musiala sciagac na noc miesieczne to np jesli w jeden dzienn wroce ze szkoly i naglee umysle sobie ze sciagne soczewki oczy mi troche odpoczna nie a np wieczorem bede chciala je zalozyc na impreze da sie tak?:>

cos kolo 60 zlotych. Napewno nie 200 - tyle bym nie zaplacila . Wydaje mi sie, ze mialam miesieczne a moze tygodniowe ?? nie pamietam ... A patrzylas w allegro ? Albo na stronie np. Johnson&Johnson ?

spokojenie sie da. Mozesz je sciagac kiedy chcesz. Tylko musisz je wkladac do pojemniczka z plynem bo inaczej wyschna i sa do wyrzucenia !

Gość julka......
Ja miałam półroczne, dlatego 220,a jakiego płynu używasz, że Cię nie szczypie?? ja mam ten co na opakowaniu był, że niby polecany do tych soczewek i szczypie jak cholera...