Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotty

Sto krotka, taka jednaaaa, bella, jesteście tu?????

Polecane posty

ani troche.. wiedza ze jestem niesmiala itd ale kto tego nie wie;) kiedys powiedzialam ze lekarz ogolny zaporoponowal mi jakies tabletki na stres na ten apetyt.. to mama: przeciez sie nie stresujesz;-) a jak Twoja rodzina nikomu raczej sie z tego nie zwierzam.. sama staram sie o tym duzo nie myslec.. nie chce sie eszcze bardziej dolowac.. tym bardziej ze naprawde jest wiele chwil kiedy jest wspaniale.. a u Ciebie to jest takie ciągłe.. co Cie cieszy? kiedy czujesz sie naprawde happy;)

Gość dotty
Mówiłam im, ale oni chyba nie do konca zdają sobie z tego wszystkiego sprawę. Zresztą mam do nich żal, i to duży. Kiedy jestem naprawdę happy? ;) Dawno się nad nie zastanawiałam... Być może to zabrzmi idiotycznie, ale najbardziej zrelaksowana jestem we śnie ;) Czy jest to szczęście? W pewnym sensie tak, zwłaszcza dla kogoś, kto przez większość czasu jest spięty. Poza tym uwielbiam śnić ;) Na nic więcej chyba mnie w tej chwili nie stać. A jak jest z Tobą? Co przynosi Ci radość?

no tak masz racje:) ja uwielbiam spac.. tym bardziej ze chodze spac jak jestem juz max zmeczona i nie mam sily na glupie myslenie:) nie ebde oryginalna jak powiem ze radosc przynosi mi moj chlopak.. teraz jest idealnie.. jest to z czyms zwiazane.. bo kiedys strasznie sie denerwowalam a on niczym nie zawinil:( widzialam jak cierpi i to przeze mnie.. bo wyladowywalam sie na nim.. ale lepiej jak bedziemy o tych milych rzeczach mowic;) lubie tz sobie czasem milo z kims porozmawiac:) jak teraz.. :)

Gość dotty
Mi też dobrze się z Tobą rozmawia :) Wspaniale, że masz swoją drugą połówkę :) To takie światełko w tunelu ;) Ja chyba do końca życia będę sama :O Zresztą nic dziwnego, kto by ze mną wytrzymał :P Chyba czas pogonić siebie i Ciebie do łóżka, bo inaczej jutrzejszy ranek będzie ciężki ;)

w moim przypadku chyba poludnie;) a obiecalam sobie ze bede chodzic wczesniej spac, wczesniej wstawac:D nie mow tak... ja tez zawsze mowilam ze kto by mnie chcial.. bo niezbyt ladna, niesmiala itp itd.. wiec prosze mi tu nie rezygnowac:):) to co idziemy spac;-) co jutro porabiasz?:>

Gość dotty
Jutro latam po mieście jak oszalała, bo muszę załatwić kilka spraw. Studiuję zaocznie, więc póki nie mam pracy, mam dużo wolnego czasu. A Ty co będziesz robić? Chyba idziemy ;) Łóżko kusi ;)

a ja jutro studia i reszta dnia spedzona na leniuchowaniu. tak kusi kusi.. tym bardziej ze mam juz poscielone;) to zycze jutro szybkiego zlaatwienia wszytskiego i milego dnia:) a teraz slodkich snow🌻

Gość dotty
Dziękuję i nawzajem :) Dobranoc :)