Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwa 222

jak rozpoznac

Polecane posty

Gość siwa 222

jak rozpoznac czy moj partner ma infekcje,nie mowie tutaj o jakies chorobie przenoszonej,czy moze byc cos jak zadrapanie na jego penisie tylko dlatego,ze nie bylam b.mokra?nie smiejcie sie to nie zart zastanawiam sie czy mnie nie bajeruje bo nie ma ochoty..

Gość siwa 222
kurcze co wy po 14 lat macie?! powazne zadalam pytanie, tu jakies kretynskie uwagi..

Gość siwa 222
nie uzywamy,chodzi o to,ze lezymy w lozku a on nagle,ja przejmuje inicjatywe,a on nagle,ze nie,bo nie najlepiej sie czuje tzn.ze go boli,oboje lubimy analnie i on mowi,ze moze od tego..,po czym recznie przy mojej pomocy dochodzi i wcale nie jeczy ze go gdzies tam boli jak go dotykam..,dlatego troche to dziwne

Gość Mr. Bilirubina
Spokojnie to bardzo proste, kojarzysz ser LAZUR lub inny plesniowy? Zmiany na jego czlonku powinny nosic znamiona ww.:classic_cool:🖐️ Aromat rowniez zblizony, jesli lacznie wystapia obie rzeczy wtedy bedziesz mogla stwierdzic, ze to jest TO:classic_cool:

Gość Mr. Bilirubina
moze nie wykonalas wlewki doodbytniczej?

no to co ci moge poradzić? jak boli to do urologa i już... A jesli to mechaniczne uszkodzenie to zrobcie sobie tygodniową lub dłuższą przerwe i będzie ok :)

Gość siwa 222
dobra,juz mnie tu nie ma nie bede rozmawiac z co niektorymi kretynami..

Gość siwa 222
dzieki frywolny,tak czy siak mamy przymusowa przerwe,nie chodzi mi o to co mu dokladnie dolega a raczej o to czy nie sa to bajki,bo nie ma ochoty..

Gość wirus w linku powyżej
nie wchodzić

Gość Mr. Bilirubina
jak komin za bardzo osmolony to sie nie czeka na kominiarza:classic_cool:🖐️

Gość siwa 222
no probowalam,a on mowi,ze juz mi tlumaczyl,kilka dni i bedzie po lepiej..,tylko,ze jestesmy 2 lata nagle i takie cos,a zawsze nie m oglismy sie od siebie odkleic..;)po czym i tak mielismy stosunek tylko ze analnie,wiec chyba jak rzeczywiscie zle by sie czul to nie bylby w stanie?!

Gość Mr. Bilirubina
czy jak facet nie ma ochoty to zaraz musi byc chory?:classic_cool: ps. twoj komin fabryczny wymaga ani chybi przegladu technicznego i jest to zaprawde powiadam domniemanie niewzruszalne:classic_cool:🖐️

Gość siwa 222
wiem ze to zabrzmi smiesznie,bo pewny na 100% nie moze byc nikt,ale to nie to..moze za malo inicjatywy z mojej strony i nudzi sie biedaczyna troche,wiesz po 2 latach ciezko ciagle jeszcze zaskakiwac..

Gość siwa 222
dobra,pewnie niepotrzebnie swiruje,dzieki.

Gość Profesor doktór Jerzy Werner
Sprawa jest jasna, odymiony komin sprawia, ze wlewka doodbytnicza jest konieczna! Czeste i regularne mycie jak zawsze polecam!:classic_cool: ale i tak mysle, ze duze brawa dla pani..

a może on zraził się do analu? W końcu nie każdy to akceptuje. Posmarujcie rano i wieczorem Clotrimazolem profilaktycznie. Działa na bank. Ty też możesz, nie zaszkodzi, bo jak on coś złapał, to możesz już mieć. A tak, grzybki i inne badziewie, pójdą precz. I nie zrażaj się do forum, bo tu większość nie ma nic do powiedzenia, a odpisuje. Ja napisałem do ciebie ostatni ten post a zaraz pewnie będziesz miała, niby ode mnie, kolejne - to podszywacze skubani ;-)