Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość passssio...=

nie wytrzymam!

Polecane posty

Gość passssio...=

moja koleżanak z biura ma pierdolca!!!! ciagle śpiewa rzuca myszką po biurku i na wszystko narzeka!!!!! jak tu z nia wytrzymać do 15??? macie jakies sposoby na takie osoby???? i tak jest cfodziennie!!! od poniedziałku do piątku!

Gość nununu
no niestety nie mogę sie połączyc i nadal nie wiem co z nia zrobic

Ja mam taka, co od poniedzialku do piatku w godzinach od 7:30 do 15:30 udaje, ze pracuje :o

Gość słuchać jednym uchem
robić swoje , nią się w ogóle nie przejmować, bo za bardzo się nakręcisz i pękniesz - a wtedy za dużo jej powiesz. trzeba być tolerancyjnym, to znaczy przytakiwać, a w myślach mówić sobie " pierdol pierdol, ja się zdrzemnę", szybciej ci czas zleci :).

Gość zapomoge
to ja mam tak ze mi wszystko z szufladek ginie ......i o dziwo londuje na biurku sekretareczki :o

Gość passssio...=
to my razem udajemy ze pracujemy

Udawac mozna, ale nie caly tydzien i nie wtedy, gdy siedzimy razem w biurze ja zapier...lam a ona kur.... nie ma co robic chociaz jest wyzsza stanowiskiem ode mnie razy 4 😠 tylko na sniadanka chodzi i obiadki.

Gość zapomoge
to ja mam gorzej .......bo moj kolega a brat szafa co caly dzien w gierki gra na kompie.nawet telefonu nie odbiera, a zarabia 3 razy tyle co ja TO DOPIERO SPRAWIEDLIWOSC

Gość passssio...=
ale my taka prace mamy ze właściwie nic nie mamy do roboty tylko czekamy aż ludzie do nas przyjda. a czasami jest tak że przez cały dziń nikt nie przychodzi. a jeszce słońce przez szyby świeci to koleżanke troche grzeje

Gość zapomoge
MI TEZ W PLECY SLONKO NAPIERDZIELA ........... a teraz wlasnie wszyscy poszli na sniadanko a ja musze tel. odbierac ....ladne kwiatki

Gość passssio...=
ale ten czas się dłuży

Gość passssio...=
a kolezanka się trochę uspokoiła. może jej sie znudziło???

Moja godzine temu poszla wpizdu i do teraz jej nie ma. Przestalam ja kryc, wchodzi kierownik ja mowie a nie wiem gdzie ona poszla, dawno jej nie ma.

Gość passssio...=
i oby tak dalej. ile mozna???

Gość
:) ja też tak mam - siedzę i czekam na ludzi, poza obsługą klienta i ogólnymi sprawami administracyjnymi nic tam nie ma do roboty - tylko siedzieć i czuwać... ale szef myśli, że powinnam cały czas się krzątać :O pytanie - przy czym?

Gość passssio...=
nudna ta robota. dobrze że przynajmniej internet jest. ale to tez sie nudzi po jakimś czasie.

Gość
ile można na necie... tym bardziej, że u mnie nic nie wolno - ani włączać netu, ani nawet słuchać radia :o

Gość passssio...=
tu tez w zasadzie nie można no ale co robić???

Gość
jeszcze głupie sztywniackie ciuch - białe bluzeczki, eleganckie spodnie, spódniczki minimum za kolanko, nie mogę nosić kolczyków ani korali :) buty muszę mieć pełne czarne :)

Uff radio mam, neta tez mam tajniacko, ale jest :P ubierac sie moge jak chce. Ale i tak tu nie moge wytrzymac :o

ja też nie mam teraz nic do roboty.. już 3 dzień tak mam.. i nie robię nie dlatego że jestem leń, tylko po prostu nie mam zadań :/ A przy takiej robocie jestem, że sama sobie nie mogę zadania wymyślić. Nawet nie wiecie, jakie to jest straszne nie mieć roboty! Wtedy dopiero czas się dłuży. TRAGEDIA!

Gość passssio...=
to straszne!!! dobrze że ja moge ubrać sie jak chce.

Gość passssio...=
wiemy wiemy!

Gość
gorzej jest nie mieć a musieć udawać, że się ma :) ja też chciałabym mieć więcej... no ale taki urok pracy - czasami bez przerwy coś się dzieje, czasami zmuła...