Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunia

Farbowanie włosów.

Polecane posty

Gość brunia

Witam;) Od kilku dni zastanawiam się,aby pierwszy raz pofarbowac sobie włosy.Problem z tym,ze nie wiem na jaki kolor,a za pierwszym razem z farbowaniem nie chciałabym spieprzyć.A mianowicie mam tak : piwne oczy,cere raczej jasną,naturalne moje włosy sa koloru ciemengo brązu,gdzie niegdzie mają jaśniejsze refleksy jakby takie rudawe.Jak myslicie jaki kolor by mi pasował? Oczywiscie myśle o kolorach takich ciemniejszych nie jakis blond;p;p I co do farbowania to zapewne wybrałabym sie do fryzjera,bo wole nie ryzykowac w domu przynajmniej za pierwszym razem. Z góry dziękuje;)

Gość arbeitsbuch
Ja radzę ci zrobić się na super jasny blond, bo fajnie wygląda i możesz złapać wielu facetów i w ogóle... Ja sama jestem blond i złapałam Niemca... Po prostu idziesz se do fryzjerki i rozjaśniasz... Proste? Blond jest super! Totalny odjazd ! Wyglądasz i czujesz się świetnie! Rozjaśnij swoje życie!

Gość QueenOfDark
hej ja farbuje włosy od 13 roku życia i musze przyznać ze jestem bardzo zadowolona;) włosy po pewnym czasie niszczeją ale wystarczy podciać końcówki i jest ok:) radziłabym ci kolor.. hmmm coś od czerwieni;) ja zawsze farbuje na rubin śliczny kolorek;) jak masz jasną cerę to już mowie ze odpada strasznie jasny kolor... tak jak ci proponowała arbeitsbuch... i granatowa czerń też bo bedziesz wyglądać jak wampir. Możesz iść do salonu fryzjerskiego i poprosić o zafarbowane kosmyki włosów (bo napewno muszą mieć coś takiego) i po prostu przy lustrze dobrać kolor który się najbardziej podoba;P

Gość akkakak
Laska, a w sumie to po co chcesz te włosy farbować? Uważaj, bo wpędzisz się w kłopoty. Ciemniej to ci może wyjść prawie czarno. Poza tym wiesz, prawie każde rozjaśnienie dodaje blasku, prawie kazde przyciemnienie to spore ryzyko. Ciemne farbowane włosy biją po oczach z daleka, jednolity płaszcz bez życia, w dodatku gryzący się z cerą. A tym masz na włosach naturalne refleksy. Zastanów się dobrze. A jak już musisz, to kup sobie szampon taki na kilka myć i najlepiej ton w ton, albo coś w twoim własnym kolorze. Wtedy włosy nabiorą tylko głębszego odcienia.