Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiacak krolewna

JAK CZESTO SYPIACIE ZE SWOIMI FACETAMI/DZIEWCZYNAMI???

Polecane posty

Gość spiacak krolewna

TYLKO PROSZE O SZCZERZE ODPWIEDZI:) CZY MOLGIBYSCIE KOCHAC SIE CODZIENNIE ZE SWOIMI FACETAMI? JA NIE MOGLABYM I ZASTANAWIAM SIE CZY TO COS NIE TAK Z MOIM TEMPERAMENTEM CZY WY TEZ TAK MACIE

Gość no jasne hehhe
Ja z moim narzeczonym nie kochamy się codziennie. Po prostu nie mamy takich temperamentów. :) Kochamy się 2 razy w tygodniu, a czasem raz w tygodniu. Czemu???? Bo jesteśmy zmęczeni po całym dniu, padamy na pysk :D Ale za to w weekend sobie odbijamy :D

Gość kotka czpiotka
moglabym sie kochac codziennie ale nie pare razy dziennie. mam kolezanke co kocha sie ze swoim facetem 3 razy dziennie szok ja bym chyba nie dala rady:)

Gość zurawinka_24
no tak powiedzmy raz lub dwa razy na tydzień. Czasem zdarza się częściej. Jest to spowodowane glownie tym , że nie mieszkamy jeszcze ze sobą. Poza tym ja też nie mam aż takiego temperamentu żeby kochac się codziennie. Często moj facet musi się sporo napracować aby mi się cokolwiek chciało. Rzadko bywa tak, że sama mam ogromną ochotę na seks i to ja go inicjuję;-) Generalnie moj facet moglby codziennie, a ja tak dwa razy na tydzien. Najbardziej chce mi sie przed "okresem" i w czasie kiedy mam przerwę w braniu pigułek. Myślę więc że pigułki też wpływają na moje libido.

Gość spiacak krolewna
DZIEKI ZA ODP:) JA TEZ TAK MAM ZE CZASEM JESTEM ZMECZONA I NAWET NIE MYSLE O TYM ZEBY COKOLWIEK ROBIC ALE ZACZELAM MYSLEC Z EMOZE TO CO ZE MAN NIE TAK A WSZYSCY INNI KOCHAJA SIE KROLIKI. I NIE MAM TEZ TAK ZE CHCIALABYM ALE Z JAKIMS INNYM FACETEM WIEC TO TEZ NIE JEST Z POWODU OBIEKTU;) DZIEWCZYNY PISZCIE PROSZE JAK JEST U WAS

Gość ogorkowa
jak ktos siedzi caly dzien za biurkiem, potem przemieszcza sie samochodem, to moze i moze kochac sie codziennie, w koncu gdzies trzeba zuzyc energie. Jak ktos prowadzi aktywne zycie, duzo chodzi np. w ciagu dnia, to seks 2-3 razy w tygodniu jest zupelnie normalny.

Gość no jasne hehhe
Ja osobiście nie wierzę w te wszystkie deklaracje jak ktoś mówi, że 3 razy dziennie :) Przecież na litość boską Ci ludzie nie mają chyba żadnych zajęć, nie uczą się, nie pracują, zero obowiązków :D :D :D Nigdy nie traktowaliśmy seksu jako obowiązku do spelnienia :) Kochamy się jak i ja i narzeczony mamy chęć :) A wlaśnie w tym ambaras żeby dwoje chciało na raz ;)

Gość pennta
my nie mieszkalismy ze soba i kochalismy sie za kazdym razem jak sie spotykalismy, czyli ok 5,6x w tygodniu. on by mogl codziennie, mi wystarczyloby 2x w tygodniu ale potrafil do mnie tak podejsc i rozbudzic ze wychodzilo na jego ;)

Gość zurawinka_24
dodam że najczęściej kochamy się rano, bo wieczorem to ja już jestem zbyt zmęczona i zasypiam zanim od wróci z łazienki:-) Nie ma to jak poranny seksik na dobry początek dnia:-);-)

Gość intelligo
nie chcialabym sie kochac z facetem za kazdym razem kiedy go widze, bo to by znaczylo, ze sluze mu jedynie za zbiornik na sperme:O

Gość pennta
chociaz pamietam ze w nasze pierwsze wakacje kochalsmy sie czesto, kilka razy dziennie ;)

Gość spiacak krolewna
PENNNTA A W JAKIM WIEKU JESTESCIE?

Gość aśa
W zyciu sie nie pieprzyłam z facetem. Brzydka jestem. Faceci to chuje.

Gość trtrtrtr
ja czasem gdy jestem śpiąca i zmęczona to ten seks traktuję jak... ukołysanie na dobranoc ;D (a to zawsze jest wskazane i usypia się słodko)

Gość pennta
no a jak mieszkacie razem i codziennie sie kochacie to znaczy ze traktuje cie jak wlasna darmowa maszynke do seksu? no bez przesady. spiaca krolewna bylismy ze soba w wieku on: 20-23, ja 19-22, 3 lata razem ale juz nie jestesmy

Gość trtrtrtr
potrzebuję seksu codziennie a nieraz i częściej

Gość trtrtrtr
nooo... nie wiem czy uwaga wyżej o maszynce do seksu jest do mnie ale na wszelki wypadek odpowiem że, owszem, jestem jego własna i darmowa a on mój własny i darmowy

Gość kobieto puchu marny
przeciez nik tu nie mowi ze sp[ia z kim popadnie a tak robia dziwki tylko kazdy mowi jak to wyglada w zwiazku 2ludzi a tu zaraz od dziwek wyzywasz zazdroscisz czy co?

Gość no jasne hehhe
O jeny no musicie się kłócić i wyzywać zaraz???????????????????? :D

Gość aśa
Zazdroszczę ;). Za dobrze wam w życiu. Gdybym ja miała takie problemy to bym była najszczęśliwszą babą na świecie.

Gość Jadzia...
mój mąż zapina mnie od tyłu co wieczór.

Gość Hetera79
Ja spie codziennie ale jezeli ci chodzi o sex to Wigilia jest czesciej:)

Gość u mnie zalezy czasem czesto
, bo codziennie a czasem i dwa tyg. nic , bo nie mam ochoty .Nie wiem czemu ???Moj ma a ja nie ....

Gość spiacak krolewna
no troche mnie pocieszylyscie dziewczyny:)

a ja codziennie i to po dwa razy,a jestesmy juz 5 lat ze soba!! choc mama pewne dni i to przed okresem ze nie mam wogole ochoty!!

Gość wrozka rozdzka
kasia a ile masz lat? jak mozesz podaj wasze daty ur, moze sie tak dobraliscie idealnie ;D

Gość zawsze chętna
My kochamy się ok 3 razy na dzień, czasem 2, ale praktycznie jak nie jadę do mamy to kochamy się NIE MNIEJ niż 2 razy dziennie, czasem nawet 5.

Gość spiacak krolewna
zawsze chetna i ile mas zlat i co robicie poza tym bo ztgeo wynika ze labo macie mega szybkie numerki albo nic tylko ze soba sypiacie

Codziennie ;), mieszkamy razem i mamy wspólne łóżko :D Studiujemy, więc czasami na weekendy wracamy do domu i wtedy śpimy osobno :) A miłość fizyczna - zależy. Są takie tygodnie, że kochamy się 3 razy dziennie, i takie gdy robimy to 2 razy w tygodniu. Zależy od wielu czynników - głównie od ilości obowiązków na uczelni i w domu. Pozdrawiam :)