Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecjaaaaaa.

ile lat i ilu partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość jaś nieśmiałek
suka i tyle to może podaj adres to będziesz mieć kolejnego do roboty:)) jestem chętny:))

Gość Halina S.
ludzie, bójcie się Boga! Ależ rozpusta! Nie dostaniecie rozgrzeszenia Kto to widział mieć tylu partnerów seksualnych!! SODOMA I GOMORA !! Ja mam pod 50 -tkę i jednego mężczyznę przez całe życie

Gość szwagier dupołap
Halinka to może się zaprzyjaźnimy? Jestem w zbliżonym wieku jak ty, ale języczek mam jeszcze sprawny:)) Poznasz co znaczy prawdziwy mężczyzna:))

Gość mia cara
22 lata 1 partner, 1 raz -19lat

Gość agatka20
20 lat - 2 partnerów. Defloracja w wielu 16 lat :)

Gość Halina S.
Co za chamstwo!! Jak Pan śmie coś tak obrzydliwego mi proponować! Mojego krocza nikt nigdy nie oglądał a tym bardziej dotykał i to w dodatku językiem! Z moim mężem my tylko po bożemu i po ciemku, a Pan mi tu z taką wulgarną propozycją!!!!!!!

Gość Eligiusz Niewiadomski
32 lata- 5 partnerów, 0 partnerek Kobiety mnie brzydzą...

Gość poszukiwać zaginionej arki
26 ciągle szukam, w sumie raz miałem pieszczoty ale nic specjalnego to nie było :)

Gość babeczka 29
29 lat i tak na serio to mój pierwszy raz 18 lat z partnerem z którym jestem do tej pory!!!!!Pewnie nie jestem na czasie bo dziś każdy chwali się jak wielu miał partnerów i jakie wielkie i ciekawe doświadczenia.

Gość Moja statystyka
14 lat - pierwsze lizanie z pierwszym chlopakiem (nie spodobalo mi sie i zerwalam) 15 lat - drugie lizanie ze znajomym w sylwestra (odzyskalam wiare w przyjemnosc calowania), na innej imprezie tanczylam z innym znajomym wolnego i on wlozy mi reke pod bluzke i zlapal za cycka. 15,5 - pierwszy powazny zwiazek trwajacy 2,5 roku. najpierw samo trzymanie sie za rece, potem pocalunki itp. (chlopak niesmialy byl) 16 - po paru miesiacach zwiazku pieszczoty, petting, necking, potem oral 17 - wyjechalam na wakacje i mialam "romans" z innym facetem. Obciagnelam mu ze dwa czy trzy razy. Potem wrociam i nic nie powiedzialam chlopakowi (do tej pory nie wie). 18 - zerwalam z chlopakiem, jakos nudno bylo, po 2 miesiacach poznalam mojego obecnego i to on mnie rozdziewiczyl 22,5 - wciaz jestesmy razem, ale wkurwia mnie czasami

Pokaze kazdej jak wale konia:-*kontakt na meila. Zapraszam chetne,wroclaw:-)

Mój wiek 19 lat :P pierwszy raz miałam w wieku 16 lat, a partnerów do tej pory 2 :P obecnie od roku ten sam :)

Gość janoja
slub za miesiac mam 29 lat do pochwy stosunek pelny ponad 22 do buzi bedzie ze zjedzeniem spermy bedzie z10 albo wiecej petting bedzie co najmniej 30 w dupe jeden calusy i pieszcoty z czterema dziewczynami narzeczonemu wierna zostalam wykorzystana seksualnie gdy mialam 19 lat przez pracodawce bita przez pijanegp ojca od 12 roku zycia nauczylam sie szanowac siebie pozno nie wierzciie kosciowi, ksiedzu, itd ludzie maja gondosc takze skradziona niewinnie nawet ja mam godnosc nawet potym jak jeden chuj mnie spil i wykorzystal i inni potem

Gość kaskaaa sss
34lat pierwszy raz 17 lat i 8mies 21 facetow- no coz zycie

Gość panna_dobra_rada
moj pierwszy raz mialam w wieku 22 lat, z facetem jestem do dzis. dodam, ze wczesniej byłam w kilkuletnim zw i nic nie bylo :) trza sie szanować

Gość kaskaaa sss
dziecko szacunek nie ma tu nic do rzeczy ale gratuluje, ze udalo ci sie z tym jednym jedynym i bedziesz z nim do konca swych dni

Gość venuzz
ale mnie teraz zjebiecie za to co napiszę... no ale jak szczerość, to szczerość. Pierwszy raz- 17 lat. Obecny wiek: 23. Partnerów: 41 (chyba) Tak jakoś wyszło, burzliwe było moje życie, zwłaszcza jeden rok.. większość akcji po pijaku, po imprezie, jak miałam 21 lat. Ostatnio spokojnie, partnera brak, przelotne przygody b. rzadko.

W podeszłym wieku. :) Pozwoliłem sobie na trzy próby. :P I każda z nich była idealna. Nie różniły się tylko kolorem włosów. :D

Gość nowyyyyyyyy
jaki lubisz kolor wlosow u kobiet

Nie podniecaj się pomarańczo. Chciałem by wyglądało na złośliwość, ale nie wyszło. :O Na szybkości wyglądało to tak: blond, ciemny blond i blond. Z tym że jak poznałem ( bez imion ;) ) Miała soczysty burgund. :D

Gość dfjishgfsdaoidfhosa
lat 34, facetów 16, 1 raz w wieku 15. Facetów nie zmieniałam jak rękwiczki, ino mi związki nie wypalały, wcześniej średnio z facetem byłam rok czasu lub półtora i się sypało, stąd tylu się ich nabrało, aktualnie w związku od 8 lat z jednym :)

Gość .Dotyk.
dwóch partnerów, choć pierwszy mówił, że każda z jego 30 partnerek z nim w jakiś sposób spędziła noc, to spał tylko ze mną:):P

Gość Riczi
Do pani marty też z 1 partnerom od 3 chetnie bym spróbował z innom kobietom skoro pani koleżanka też chce też z kimś innym to niech domnie napisze pozdrawiam Rici

Gość honda jazz
a ja sobie kupilem juz tą Hondę :)

Gość Sczeroprawdy
30 lat 22 szt. 1 raz 16 lat. do 26 roku 1 szt. potem tańce teraz delikatniej ale do 22 dojechałem w tamtym tygodniu. Jedna dziewica prawie dwie, ale mi jej było szkoda i dupa. Nigdy więcej litości ;) Szukam już żony ;)

Gość nie mam czasu na balety
28 lat, 3 partnerki z całowaniem się i zabawami erotycznymi, lecz bez pełnych stosunków. słabe to były znajomości i uważam że nie warto było- wspomnienia nijakie. Obecnie szukam jednej odpowiedniej. Jakość nie ilość. Znajdzie się to ok jak nie to też ok.

23 lata, 1 partner seksualny, a pierwszy raz w wieku 20 lat