Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa jak diabIi

jak doprac brudne pieluchy??

Polecane posty

Gość kolorowa jak diabIi

Nie mozna wybielac.. wiec jak mam je doprac? Odkad moja Zuzia je marchewke wszystkie pieluchy mam zapaprane.. i co 2gie ubranko.. za nic w swiecie nie chce sie doprac;/ moze macie jakies sposoby?

Gość moze toooooo
moze wygotowac

Gość moze toooooo
jej nie chodzi o kupe tylko jak dizecko je to usmaruje sie cale!

Gość ooIga
wybiel, a potem wygotuj w platkach mydlanych

Gość kolorowa jak diabIi
a kto mowi o kupie? ja mowie o M A R C H E W C E !:P

do poprzedniczki ale ona wyciera buzke córci , chyba zle zrozumialas kolorowa spróbuj wygotowac

tez mam ten problem, ale bardziej mnie interesuje czym usunać plamy z ciuszków. Używałam wanisha, ale nie zawsze pomaga. Plamy spierają sie dopiero po kilku praniach. Zupki ze słoiczków strasznie brudzą, a plamy są bardzo trudne do zwabienia. Jak gotuje sama, wszystko się ładnie spiera. Ciekawe co te słoiczki zawierają... :/ A Ty masz plamy po zupkach ze słoiczlów, czy własnej roboty?

Jak syn był mały to używałam tylko środków Amwaya.Proszek SA8 i do tego odplamiacze w proszku i aerozolu.Można nimi dopierac ubranka dzieci niestety sa bardzo drogie.Ale zawsze usuwały plamy z marchewki.Rewelacja.A co do Vanischa to może leprzy bedzie ten w proszku a potem zostaje tylko gotowanie.

Viki dodam,że teraz gotuje sama i wszystko dopieram,ale zdaży się ,że mała dostanie coś ze słoiczka na wyjeżdzie i tego doprać się nie da.ładują tyle barwników w słoiczki ,że zadne środki nie są w stanie tego doprać.

plamy po marchewce polejcie obficie płynem do mycia naczyń (tylko ubranko musi być mokre), niech poleży 2-3 godz i potem przeszorować mydłem, bez problemu powinno zejść

Gość ojjjjj
kolorowa ale Ty masz słownictwo.