Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Liczę na Waszą niezawodną już szczerość!

Polecane posty

są BARDZO ZŁE czy naają się ale nie są jakies wyjątkowo rewelacyjne? bo ponoć jeden z lepszych fotografów u mnie w mieście i mam dylemat czy faktycznie ta opinia jest prawdziwa...

Gość metua
moim zdaniem są ok, ale bez rewelacji. Poza tym zdjęcia z pistoletem uważam za porażke.

Gość jak szczerze to szczerze
No więc tak.. Jak TRZEBA, to MOŻNA. Nie ma dużo rażących błędów, tylko rażący brak inwencji - ale nie każdemu zależy na pomyśle. Ale jak NIE TRZEBA, znaczy - się nie pali, to poszukaj kogoś lepszego...

znaczy ślub w sierpniu 2008 więc w sumie znając obecny pospiech w rezerwacjach - to trochę się pali

Też jestem zdania, że fotografowi brak pomysłów. Te parki na jego stronie mają prawie same portrety porobione. Aż nudno. Chyba że masz fajne pomysły - może on też miałby ochotę na jakieś \'szaleństwo\'.

a sama jakość zdjęć? bo wiecie, nie wnikam czy ktos robił sobie foty z pistoleten czy czymkolwiek innym, my i tka będziemy mieć w miare \'oklepane\' pozy, zalezy mi tylko, żeby mi gęba jakoś ładnie na nich wyszła bo jestem cholernie niefotogeniczna i nienawidze, jak mi ktoś robi zdjęcia, zwłaszcza beznadziejne :/

Sękata, powiem tak - daję se łeb uciąć, że ten facet to z rodzaju "walczących szowinistów" - gnat, playboy - i taki już ma punkt widzenia na śluby. Wątpię, czy będzie się przejmować, czy wyszła Ci nie daj Boże druga broda, albo czy jesteś fotogeniczna, czy nie. Najlepiej załatw sobie fotografkę - babkę. Żeby wiedziała, czego dziewczyny nie lubią u siebie na zdjęciach.

hmm....a czemu uważas,z że on taki jest? to widać po tych zdjeciach czy jak? babka faktycznie nnym okiem spojrzy na to? u nas chyba nie ma babek-fotografek, a tego wszyscy zachwallali wiec myslalam....

Pomijając pozy - facet raczej specjalnego retuszu tu nie zrobił, zauważ zmarszczki i świecenie nosa Panien Młodych. Jeśli chcesz wyjść ładnie to... nie jestem przekonana.

nicktaki - no właśnie. On zwraca uwagę na "wymowę ogólną" (specyficzną) a nie na ładny wygląd modeli.

zamykam wątek gdyż po głębszym zastanowieniu nie będe brać tego fotografa. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi :)