Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacy...

co zrobic zeby było romantycznie w pokoju?

Polecane posty

Gość pytajacy...

no własnie.. co? wiem ze nastrojowe swiatlo, (najlepiej swiece) romantyczna muzyka, zapach... ale co jeszcze? moze macie jakies pomysly? moze platki róż na łózku?

Gość DIKON SZARP
PLATKI ROZ JAKIS ZAPACH

Gość pytajacy...
bo jestes zjebana chinka, i co mnie to obchodzi

Gość pytajacy...
ja stawiam parujacego kloca na srodek , wbijam w niego zapalki dzieku czemu zyskuje nowego przyjaziela JEŻYKA , z ktorym to dywaguje na temat zycia i smierci

Gość pytajacy...
a ty jak prostaczka, nikt nie pytal ciebie czy jestes romantyczna

milo wiedziec, ze sa jeszcze mezczyzni, ktorzy z wlasnej inicjatywy staraja sie o romantyczny nastrój :) moj facet nie jest w ogóle romantyczny :( :o

Gość pytajacy...
a tak wogole to lubie siarczyscie obciagnac z polykiem :classic_cool:

Gość pytajacy...
zeby nie bylo ja zadałem tylko pytanie, poznej to juz byl podszyw.

Gość pytajacy jak masz taki
stosunk do kobiet to platki róż nie pomogą... Wystarczy jedno wulgarne slowo, a romantyzm prysnie, a tobie chyba trudno sie powstrzymac.

Gość pytajacy jak masz taki
romantycznie moze byc i w obskurnym namiocie, to facet ma byc romantyczny, a nie zebrane przedmioty

Gość pytajacy...
taa.... skad ja wezme kominek :O jestem romantyczny w swoim zachowaniu, słowa, gesty.. to w jaki sposob sie kochamy ale... chcialbym cos wiecej, chcialbym pozytywnie zaskoczyc

Gość dla mnie romantycznie
byloby ,zeby najopierw byla romantyczna rozmowa. Moglby sie tezfacet wykazac przygotowaniem jakiegos jedzonka. Pokoj obojetny, byle nie bylo balaganu i wszytko czyste. Lepiej skromniej, niz otrzec sie o kicz. Jesli zapach, to tylko naturalnych kwiatow ( roze sa dobre) byle nie jakis sztuczny spraj! W ogole wszytko powinno byc jak najbardziej naturalne.

Gość slonecznik_c
a macie moze do dyspozycji wanne? to ci dam fajny pomysl

Ja mam wspaniałego romantycznego faceta, który zawsze umie wprowadzić w romantyczny nastrój, jest poprostu cudowny,kocham go bardzo

Gość wiem na nastrój
to zależnie od pory roku, jak masz białe ściany, to zamontuj nad listwą podłogową diody kolorowe i tak: w lecie nich świecą na niebiesko, w zimie na czerwono i tak dalej! Genialne! 3 kolory diód a tyle mozliwości!!!!! cool! świece? toż to spłonąć można razem z chatą! Już lepsze lilie do kompletu! albo hiacynty. albo żon kile! Albo posadź jaśmin pienny na tarasie. i cool. ale to sposób tylko na lato i sezon wegetacyjny! ale jak pachnie, łooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. ja np. wącham ściany budynków jak jaśmin kwitnie. ale to nie te krzaczory co myślisz! tylko takie pienne cuś, całą ścianę można pokryć, tuzież taras, na który się wyłazi i wraca zaraz