Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mbmb

Opalenizna po solarium

Polecane posty

Gość mbmb

Czy po pilingach z kawy szybko sciera sie opalenizna, chodzi mi o solarium ? Dziekuje.

Gość allllllla
Ale chodzi o to, że chcesz się tej opalenizny pozbyć? Jeśli tak - zrób pilling, najlepiej gruboziarnisty. Jeśli chcesz natomiast opaleniznę podtrzymać - proponuję beta-karoten. Może być w kapsułkach, ale lepiej jeść marchewki albo kupować Marwity - oprócz beta-karotenu, dostarczysz wtedy organizmowi cenne witaminy i składniki mineralne oraz błonnik.

Gość aga 22222222
Hm ja chodzilam do solarium, a peelingi z kawy robie regularnie i nie zauwazylam zeby po takim peelingu schodzila mi opalenizna. Wrecz przeciwnie skora ma jeszcze zdrowszy koloryt! Zreszta w znanym juz chyba wszystkim telewizyjnym Salonie Piękności owe Panie podpowiadaly ze najlepszym sposobem na dluższe zachowanie opalenizny jest robienie regularnego peelingu.

przecież solarium opala TYLKO głębszą warstwę skóry (bo ma promienie UVA) więc jak mozna ją sobie zetrzeć? chyba papierem ściernym ;)

Gość mbmb
Dzieki za wyjasnienia. Mam niedlugo wesele i zastanawialam sie, czy jest sens robienia tych pilingow podczas czestego opalania w solar.