Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facetpoprzejsciach

Efekty zaniku chęci na seks po Microgynon 21.

Polecane posty

Uważajcie dziewczyny z tabletkami antykoncepcyjnymi Microgynon 21. Na początku, nie mogliśmy się oderwać od siebie, bo to bezpieczeństwo i td. Po pół roku brania tabletek, moja pani od prawie roku nie ma ochoty na seks. Dopiero, jak ją mocno podkręcę, to daje się namówić, ale sama z siebie, ni cholery. Wprawdzie czytaliśmy, że tak się zdarza, ale wierzyliśmy, że to się nam nie przydarzy. Pewnie za silnie działało hormonalnie i teraz ciężko jest jej dojść do równowagi. Zatem, warto przemyśleć sprawę, póki czas. Nawet, jak lekarz do tego namawia. Przepraszam za taki temat, ale może komuś to uratuje życie... seksualne. A może spotkałyście się, dziewczyny, z taką reakcją organizmu i udało wam się wygrać z tym. Podpowiedzcie, proszę.

Gość Basia_27
Ona po prostu ma innego faceta, tabletki to dobra wymówka, każda z nas jest niechętna, jak poza domem mamy radości.

Gość Basia_27
To nie głupia odpowiedź, zmierz się z rzeczywistością....

ja tez biore te tabsy i taki sam efekt jak u twojej dziewczyny:( na poczatku wszystko bylo okiej, glowa mnie tylko strasznie bolala ale nie chcialam rezygnowac z tabletek bo one bardzo tanie sa po jakims pol roku dopiero sie zaczelo wczesniej to i mialam ochote 3 razy dziennie a teraz? raz na dwa dni jest ok z tabsow chce zrezygnowac gdzies w maju a twoja dziewczyna przestala je brac? i jakies skutki czy cos?

Gość tez go biore
u mnie ejst to samo a podkręcic tez jest bardzo cięzko:(

Gość PISIOR_22cm
Kobitki, spirale to nie łaska? albo lekarza zmienić, co wam po życiu bez pisiorów???

Czy Microgynon 21 zawiera jakiś dodatkowy składnik oprócz hormonów? Może trzeba zmienić tabletki. Łykałam dobrych parę lat piguły i nie miałam \"ubocznych\" objawów

nie dziewczyna, a żona. W końcu jestem facetpoprzejściach. Nick dostosowany do osoby :-). Swoje lata mam. Piszecie, że raz na dwa-trzy dni? Mojej nie chce się wcale. Gdybym się nie starał, to pewnie zapomniałaby, po co ma. Rozumiem, że w tym wieku ona też już nie \"gania\" za mną, jak to bywało dawno temu, ale na menopauzę też za wcześnie. Jak przywrócić teraz równowagę?

Gość Co za pytanie
Poszukaj innej, wtedy tej ochota wróci jak ręką odjął.

Już nie bierze tego badziewia od prawie roku i nie wróciła do normy. A kiedyś było tak fajnie. To był najcudowniejszy czas w naszym wspólnym życiu. Jazda na maksa. Żałuję, że sobie odmawialiśmy celowo, żeby tylko \"nam się nie znudziło\". A można było korzystać...

:O w moim życiu seksualnym nawet bez tabletek nie ma równowagi:(. Nie wiem co doradzić, odstawić tabletki. Jeśli to tylko kwestia działania hormonów.

Gość oj te tabletki
Ja co prawda nie antykoncepcyjne ale brałam tabletki na nadciśnienie i nie dość że dosłownie chora po nich byłam to zupełnie straciłam ochotę na seks już dosłownie po paru dniach. Dałam sobie spokój z tym gównem i wszystko wróciło do normy. Lekarzy nic nie obchodzą skutki uboczne tylko faszerują wszystkich jak leci.

Gość MONIXXUNIA312
ja bralam te tabletki tylko 1 opakowanie i wcale nie stracilam ochoty na sex..

no to sie dziwisz? po pierwszym opakowaniu tez bylo super to nie dziala tak szybko jakby tak szybko dzialalo to zadna by sie nie skusila na tabsy

Gość MONIXXUNIA312
tylko teraz mam meega bole golwy migreny ale nie wiem czy to moze miec cos wspolnego ale z seksem wszystko ok

Gość MONIXXUNIA312
przestalam brac na jakis czas ale te bole przeszycia moze to skutki uboczne teraz wiem ze najlepiej zainwestowac w cos lepszego i niech lekarz przepisuje bo dokladnym badaniu bo potem wychodza rozne rzeczy

Gość sprezynka
aaa witam.nie ma co sie mmartwic ja tez tzk mialam teraz juz nie pamietam ile to trwalo ale ja juz je biore prawie 3 lata i juz wszystko wrocilo do normy.takze glowa do gory !!!!radze poczekac albo rzeczywiscie zmienic na inne pod wrunkiem,ze zona bierze je pol roku.posze pamietac o dawce hormonow ,ktore zawieraja pigulki bo kazda zmiana ich ilosci moze zadzialac bardzo roznie.nie jest to oczywiscie regula ale lepiej naprawde o tym pamietac.podrawiam zycze powodzenia!!!

Gość mlodiutka313
mi tez z glowy tak po prostu przepisal

sprezynka: już nie bierze - pisałem dwa razy - od prawie roku żadnych tabletek. Wiele byśmy dali, żeby wróciło wszystko do normy. P.s. Za uwagi typu: \"znajdź sobie inną\", albo \"ona ma innego\" już dziękuję. Proszę tylko poważne osoby i głównie - Panie. Moja żona nigdy nie zapytałaby na takim forum, bo jest zbyt skryta, ale wiem, że ją to też męczy. Stąd ja pytam w naszym imieniu.

Brak ochoty na seks u kobiety biorących tabletki świadczy i ich...... dużej skuteczności :D:D:D :P

trzeba rozwazyc zmane tabsow i tyle. ja tez szczerze nie mam ochoty na seks az tak cz\"esto jak przed tabsami, ale wtedy hamowal mnie strach przed ciaza bo ochote to mialam zawsze. natomasit teraz potrzebuje po prostu dluzszej gry wstepnej, czulosci i tez jest dobrze; wystarczylby by mi sesks 2-3 razy w tygoniu ale wiec, ze moj facet chcialby czesciej wiec nie widze problemu zeby sie poswiecic. w koncu kazdemu musi byc przyjemnie i nie moge byc egoistka.

ale, pozwól, że zauważę, porady typu \"trzeba pomyśleć o zmianie\" są bez sensu. Napisałem, że wcale nie bierze, a tu dalej takie same porady \"zmienić\". Zmienić, co? Nic nie bierze! A i tak do normy nie wróciło! W tym tragedia!