Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzybek maly

coś na grzybice pochwy? jakie leki bez recepty?????

Polecane posty

Gość ja......................
Dziewczyny najlepiej do gina i jesli kochacie się bez gumy to lekarz przepisze i dla niego tabletki.Ja te gałki kupiłam sama dlatego bo mój lekarz wtedy na urlopie a tu jakieś pieczenie:-(

Gość kornelkaa
aha oka dzieki za wszytsko :)

Gość grzybek maly
dobra ale nie moge teraz isc do gina kocham sie w gumie i nie chce narazie tabsow iiiii kupie te galki :classic_cool:

grzybice pochwy mozna zlapac doslownie od wszystkiego;-) galki z propolisu sa rzeczywiscie dobre,kolezanka mowila ze jej pomogl,,jogurt z zywymi kulturami bakteri\'\'smarowala na noc ,,mala\'\'jogurtem;-) jesli masz bialawe ,takie,,twarogowe\'\'uplawy,czasami jest mocny,,zapach\'\'-we wczesnym stadium wogule nie swedzi;-)jesli po kuracjach z,,jogurtu\'\'i,,propolisu\'\' ci nie przejdzie to idz do lekarza,a te brazowawe uplawy to sa wtedy jesli ,,grzybica\'\'juz sie bardziej,,rozwinela\'\' wiem,bo sama czesto mam;-)

Gość grzybek maly
hahaha sory myslaam ze ktoś napisał coś o tabsach :D

Gość grzybek maly
ale te upławy brązowe mialam tylko 2 dni wiec nie wiem czy to przez grzyba czy też może była to owulacja:P niektorzy tak maja;) no ale mam upławy i trzeba je wykurzyc jakos:classic_cool:

Gość bura aja
a powiedzcie co jest dobre na takie objawy? duzo, naprawde duzo serkowatej wydzieliny, ale swedzenia prawie wcale nie ma, czasem jest intensywniejszy zapach

Gość grzybek maly
masz grzybice i to na bank:P nie wiem co jest dobre :P poczytaj sobie i znajdz jakis lek:)

Gość bura aja
wiem ze mam i bylam u lekarza i przepisal mi doustnie flucofast i "tam" gynazol. z tym ze ten gynazol kosztuje ok 40zl a nie mam teraz kasy, i chcialabym do stosowania na dole cos tanszego

Gość grzybek maly
to sprobuj tych gałek:) kosztują grosze około 10 zł :)

to grzybica na bank;-)nie trzeba miec wszystkich objawow na raz,moze wysapic tylko jeden/ ja mialam ostatnio,,intensywny\'\'zapach-brrr najlepiej pujsc po czopki do lekarza,bo innymi sposobami to sie ja tylko,,zaleczy\'\'na troche a te brazowe plamienia to trzeba chyba,,przeczekac\'\'bo nie ma sposobu na nie;-)

Gość grzybek maly
a myslicie ze ja mam grzyba czy nie?;s

Gość gość
Boże jesteście tepe

Gość Cleo1976
Lactovaginal dopochwowo.Probotyk doustnie.Dobry żel antybakteryjny do mycia.Maść Clotrimazolum-zaprzyjaźniony ginekolog twierdzi, że można również zastosować ją do wewnątrz pochwy.Jeśli jednak to wszystko nie przyniesie poprawy w ciągu 3-4 dni, idź do lekarza.

Gość gość
Z takim pytaniem najlepiej udać się do apteki. Polecam zgłosić ci się do jednej z aptek sieci www.aptekacodzienna.pl Sprzedają wiele leków bez recepty. Osoby, które zatrudniają mają spore doświadczenie i potrafią służyć pomocą.

Gość gość
Bez recepty Clotrimazolum dopochwowe 6 szt 60 zł razem z przesyłką napiszwiadomosc1@wp.pl

Gość gość
a czy jakieś globulki do pochwowe dostanę w aptece bez recepty?