Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DEWQD

Dlaczego jest tyle psycholi na świecie

Polecane posty

baza lumene - tak, czepiam się jak widzę durnoty, które wypisują ludzie... to jest potwierdzienie tego co napisałam;) a że niecierpie taki ludzi jak ty to musiałam sie odezwać... kurcze coraz więcej na tym forum inteligencików, którzy chcą poprawiać i ustawiac innych:o

hellishbloodystorm to nie moja wina że jesteś tak negatywnie nastawiona do innych i musisz krytykować;) ale wiesz skoro ty sie czepiasz innych to nie dziw sie że ludzie będą sie czepiać ciebie;)

polihymna - hm...zauważ, że nie mówię o autorce, że jest głupia czy prostacka (jak np. ty do mnie) dla mnie durnotą jest wypisywanie takich rzeczy, jakie wypisała. proste :) więc nie czepiam i nie jestem negatywnie nastawiona do "innych", tylko do tego co piszą. chyba widzisz różnicę :)

widze że czepiasz sie szczególików... co jest bardzo irytujące... skoro nie chesz sie wypowiadac na konkretny temat to nie psuj komuś topiku:o twoja małostkowość jest przerażająca i innych ludzi moze wyprowadzac z równowagi... jak chcesz załóż sobie odrędny topik typu \"jak pisac poprawnie\";)

polihymnia - przecież odpowiedziałam na temat,ale autorka nie chce ze mną gadać, zaliczając mnie do owych psycholi tylko dlatego, że zwróciłam uwagę na rażące uproszczenie :O oto, dlaczego się uczepiłam: choćby Doda, przykłąd psychola z pierwszych okładek gazet - znasz ją? czy polegasz na medialnym wizerunku?:) Znam tez osobiscie wiele wrednych , głupich ludzi, ktorzy mam wrazenie, ze zyją tylko, zeby dokuczac innym!!Zeby innym szkodzic - jak słusznie zauważyłaś, to TWOJE wrażenie :) Mam znajomą, ktora wszystkim zyczy zle i cieszy sie jak komus podwija sie noga.Dla mnie to psycholka? - ale jak widać nadal jest twoją znajomą ;) Czy nie ma juz normalnych, spokojnych ludzi, ktorzy ciesza sie szczesciem innych/? - SĄ bo czy nie jest wariatem ktos komu, wydaje, sie , ze go przesladuje, kiedy tego nie robi? - niekoniecznie czy nie jest wariatem osoba, ktora wchodzi do domu bez pukania i obejdzie całe mieszkanie, zanim zapytac..dzien dobry jest tam kto? - to może pogadaj, dlaczego tak robi? czy nie jest wariatem ktos, kto zmysla historie fałszywe i puszcze je w świat!!? - jak widać ma do tego powód...albo lubi matactwa ;)

a dziwisz że nie chce z tobą gadać?? ja bym tez nie chciała gadac z odobą która na dzień dobry wytyka mi błędy:o

błędów się nie czepiam, jej sprawa jak pisze. hm, szkoda, polihymnio, że aby podagać z tobą czy z autorką, na wejściu trzeba słodzić. zresztą jak by autorka olała moje czepnięcie, to by tego nie ciągnęła dalej, nieprawdaż? jak widac zakłuło ;) ech, nieważne, może wróćmy do tematu - autorko, odnieś się do tego co wyżej :)

a czy ja pisze o słodzeniu?? :o pisze o czymś takim jak normalna rozmowa, w której jedna osoba drugiej nie wytyka takich błędów;) kazdemu sie może zrobic głupio jak na poczatku rozmowy zostanie \"napadniety\" i troche ośmieszony:o

Gość tylu z was
krytykuje DODE..ja osobiście tez za nią nie przepadam(ja mam OPINIE WYROBIONA NIE Z MEDIóW , znam ja ze szkoły jeden rok chodziłysmy razem do liceum),ale....zawsze jakies ale:) ja lubie jej piosenki,nie odpowiada mi tylko jej sposób bycia-ona była taka zawsze..nawet jak nie była sławna...potrafiła trzasnac dzwiami i wyjsc z klasy ,a przed tym naublizac nauczycieLowi..ale nie do tego dążę.. o n a nie jest psycholka ...autor nie m,a pojecia co oznacza """psychol""" strasznie nie lubię ludzi którzy używają słów lub stwierdzeń..nie mając pojęcia o czym mówią . to by było na tyle pa:)

Gość dwqdwqdewdwed
do tylu z was..skoro ktos...trzaska drzwiami i wychodzi z klasy...nie jest normalny...!!to nie jest normalne zachowanie ucznia!!w szkole!!wiec jest to posycholskie zachowanie..naublizanie nauczycielowi starszej osobie, jest chamstwem prostactwem!!doda to psychol ty jako jej kolezanka, tylko to potwierdziłas..a i jest przewrazliwiona na swoim punkcie, choc niby taka pewna siebie, to czemu kazdeo kto ja krytykuje pozywa do sądu?