Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunia1987

moj facet nie chce sie ze mna kochac

Polecane posty

niunia porozmawiaj wprost i bez ogródek ze swoim factem nie oczekuj odpowiedzi na forum, bo przecież chyba widzisz jaki tu jest poziom frustracji i agresji niektórych nie wiem, czy w ogóle na kafe znajdziesz forum, gdzie nie zostaniesz zwyzywana jak tu, przez innych, bo oni muszą codziennie komuś dowalić, aby się poczuć \"normalnie\" zacznij od rozmowy z partnerem może mieć jakieś problemy, o których nic nie wiesz, niekoniecznie związane z seksem a to często przekłada się potem na życie erotyczne trzymaj się pozdrawiam

Gość ło matko co za nick
fakt, twój nick rzeczywiście daje namiastkę jaką osobą jesteś.Śmieszą mnie twoje niektóre wypowiedzi do facetów, bo jak na razie jedyną osobą która ma tu problem jesteś ty.jesteś chyba za głupia by zrozumiec jak ciebie twój facet upokarza nie chcąc się z tobą seksik.szkoda mi ciebie, a jego rozumiem, bo prymitwizm bije od ciebie na km. Gdybyś wyglądała jak prawdziwa sexbomba a nie pasztet to by było inaczej. A tyś pewnie jedna z tych kurdupli bez prezencji,z małymi oczkami, ustami, zjechanym nosem, nieciekawym i nieładnym ciałem-krótko mówiąc padlina.

Gość Do niuni
nie no nie mogę:-D "znalesc, na internecie, nie mam w naturze obrażanie, nie ważne". Co za przygłup, no comments....

A TAK PO PRAWDZIE masz racje. ale rozmowa nue skutkuje slysze tylko wciaz _ taki okres i tyle tez chcialabym pogdac tak normalnie wyjasnic wszystko ale sie nie da.a co do faceto masz racje same prymitywy tu siedza (sa wyjatki ktore przepraszam )

musisz tę rozmowę przeprowadzić w taki sposób, aby wiedział, że jest to dla Ciebie ważne to nie może być gadanie między obiadem, a podwieczorkiem wybierz miejsce, może gdzieś poza domem jakaś cicha i przytulna knajpka, zaproś go i pogadajcie szczerze bardzo możliwe, że ma problemy w pracy np. nie mówi Ci tego, bo nie chce Cię niepokoić może nie zdaje sobie sprawy z tego, że Ty tak przeżywasz jego \"chłodność\" nie da się nic doradzić tak, na odległość, bez poznania racji z obu stron zrób tak jak mówię, jeżeli się nie da z nim porozmawiać, a Ty tak dłużej nie chcesz żyć, sama wiesz co masz zrobić

Gość natalia I
niunia co za dupki na tym forum,tylko sie bron boże nie przejmuj tymi odmioeńcami losu,oni sie w ten sposób dowartosciowuja.Miło mi ze chcesz skorzystac z moich rad,widzisz ja kochałam sie z mężem w tamten czwartek,miałam nadzieje ze moze wczoraj go najdzie....ale poszedł spac a ja wkurzona nie spałam do 1:00.W moim małżenstwie rozmowa nie daje wiele na ten temat,tylko brak gadania o tym,poprostu mąż musi sie stesknic za seksem wtedy jest cudownie.Nie ma bata,wytrzymasz bez seksu i już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niunia w chwilach słabości,kiedy bedziesz miala na niego ochote pomysl ze przeciez to tylko chwila zapomnienia,rozkoszy a potem znow szara codziennosc,to kwestia zawzięcia,bądz twarda.Jasne ze potrzebujesz czułosci,namietnosci jak kazda,ale nie okazuj mu tego.Dobrze napisał Michał z krakowa,ze jak wiedzial ze jego zona jest gotowa to on nie miał ochoty,ja mam tak samo.Bede myslami z Toba,ja tez mam taka sytuacje pamietaj.

niunia1987, pewnie twoj facet jest przeciążony obowiązkami w robocie... psychicznie jest przeciążony i to mu się odbija na wszystkim, nie tylko na braku pociągu seksualnego. spytaj sie go czy tak jest

Gość natalia I
Kwiatek ma racje,wiele jest takich przypadkow.....np moj mąż

jeżeli reszta w twoim związku gra, to na 99% są to problemy w życiu zawodowym. juz gdzies to pisałem, może nie ma sukcesów w pracy, robi jakąś monotonię, jeżeli tak jest, to niech zajmie się jakimś hobby, np. sport, cos co mu pozwoli psychicznie oderwac sie od pracy

Facet musi mieć jakiś obszar życia gdzie coś OSIĄGA. jezeli w pracy nie da sie tego zrealizowac, pozostaje hobby, inaczej facet jest trochę jak wykastrowany...

Gość Małgoorzata
;0 he he nie zazdroszczę :)

Gość wszechwiedzący
Justynko czyżbyś pisała o problemach z moim bardzo dobrym kumplem Arusiem :) wiedząc wszystko można spojrzeć na wszystko inaczej ... Ciesze się że wkońcu jesteś szczęśliwa :*

Gość Pustostan Pustych Słów
Nie kocha cie, liczy sie tylko twoja kasa albo jestes jego hostessa