Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko wegetuję

Po co ja się wogóle urodziłam?

Polecane posty

Gość tylko wegetuję

Jestem brzydka, mam krzywe zęby, noszę okulary, mam odstające uszy, pryszcze, jestem garbata, chodzę jak kaczka,nie mam znajomych, chłopaka, w dodatku mam ciągle nawracającą, paskudną grzybicę pochwy. Po co ja się wogóle urodziłam? Czasem sobie myśle że spotkało mnie w życiu wszystko co najgorsze i nie ma dla mnie miejsca na tym świecie. Przez swoje kompleksy zamykam się na cały dzień w domu i siedze przy komputerze. Nie mam żadnego celu w życiu...

Gość to oczywiste
w poprzednim wcieleniu byłaś piekną laską która jednak z pogardą traktowała brzydkich i słabych więc Bóg postanowił cie uwrażliwić i zesłał na ten swiat jako brzydule.....przeżyjesz to do końca :P

Gość tylko wegetuję
szkoda że tego nie pamiętam :O Może byłoby mi łatwiej :(

Gość myslę podobnie
tylko z tą róznicą, ze nie z powodu mankamentow urody, a ogólnie niespełnienia życiowego. Przed Tobą wszystko, jesteś młoda, przede mną już nic...wiek nieodpowiedni:(

Gość hej sokoły tralala
Przegrałas życie:(

no to skoro tak sie opisujesz to uważam że polowe z tego wykreślę bo możesz być z byt samo krytyczna. Dasz rade spokojnie teraz takie cuda robią ze szok

Gość kuba ziomek
po to zeby robila wiencej czlonkuw rodziny

Gość kuba ziomek
hihihihihihihihi :-D

zeby pisac na kafeterii te topik, ja teznie wiem poco sie urodzialaam:D

Gość Mamrot
i tak ktoś cię w końcu przeleci.

Ale wy jesteście paskudni. Dziewczyna przeżywa być może dramat a Wy sobie jaja robicie.

Gość zrozpaczonaaa
hej mała- zeby mozan wyprostawac (ortodonrta,) pryszcze wybawić(dermatolog kosmetyczka), nad sylwetką papracowac w fitness, gimnastyka korekcyjna, z tą grzybica to nie zaskoczyła s hhihi - nigdy nie dotyczył mnie ten problem, a okulary - nie przejmuj sie wiele lasek ma dobrze dobrane potrafia być sexi, oczywisci potezeba troche kasy w siebie zainwestować ale moze warto polepszyć swoją samooceną - głowa do góry

Gość hej hej
Na grzybice dobry jest płyn lugola i irygator. Oba dostępne bez recepty. Najpierw palcem oblanym płynem postaraj sie wyciągnąc te wszystkie grzybicze upławy a potem irygacja szklanka wody z 10 ml płynu lugola. i tak ze dwa razy i powinno przejść.

Gość uszy też można zoperować
ale najpierw trzeba zarobić kase a żeby ją zarobić to trzeba działać a nie użalać się.

a po co ci uroda? ona tylko przeszkadza. po co ci facet który bedzie z Toba za wygląd. chciała byś tego? wiadomo lepiej ładnym i łatwiej... ale nie za to jak wyglądasz ludzie Cię będą kochać i szanować tylko za to jakim człowiekiem jesteś. nie skupiaj się tak na sobie, a jeśli już musisz to zamień okulary na soczewki, idź do ginekologa wylecz grzybicę i powiedz że ma Ci zapisać hormony na pryszcze i łojotok, uzbieraj na aparat ortodontyczny (sama kiedys uzbierałam i mam teraz boskie zęby) , zrób sobie fryzurke zakrywającą uszy (wiele aktorek ma ten problem ale wiadomo - rozwiązują go w inny sposób) , przestań się do cholery garbić tylko wypchnij te cycki do przodu, popracuj nad beznadziejnym chodem i skończ wreszcie z użalaniem się nad sobą!!! Zobacz ile masz opcji! wyjdź dziewczyno do ludzi. Zajmij sie dawaniem a nie braniem bo tylko nadmiar wolnego czasu doprowadza Cię to tworzenia takich tematów jak ten i myślenia o sobie w takich a nie innych kategoriach!

Gość mahjonggg
Uroda przeszkadza? Chyba zartujesz. Brzydcy ludzie maja gorzej, co jest niesprawiedliwe, ale takie jest zycie. Nastepny banal, to zajmij sie dawaniem. Kazdy czlowiek rodzi sie sam i umiera sam i nie wiem dlaczego nie mialby dbac o wlasne szczescie. Ludzie ktorzy rezygnuja z siebie i skupiaja sie tylko na pomocy innym maja jakis wewnetrzny problem z soba.

Jest trochę prawdy w tym, ze uroda czasem przeszkadza... Wszystko ma swoje plusy i minusy... 🖐️ Co byś zrobiła, gdybyś nagle dowiedziała się, że chłopak jest z Tobą tylko i wyłącznie dlatego, że fajnie wyglądasz i kumple mu Ciebie zazdroszczą...?

Gość mahjonggg
Kobiety to jednak hipokrytki do bolu. Kazdy w swoim zyciu trafia na kretynow, brzydkie kobiety takze.

mahjonggg - nie zgoz sie z Tobą. nie to zebym kogos tu faworyzowała ale nie masz racji, mylisz się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znam wiel facetów którzy są z dziewczyną dla wyglądu.Skad tyle rozwodów po ciąży? bo co? bo utyła, ma rozstępy i to juz nie to. zaczynają się kłótnie , facet przestaje sie starać. czy zwykły głupi wypadek - moja siostra poparzyła sie ciekłym azotem , narzeczony ją z tego powodu zostawił bo już nie była tak piękna jak przedtem. już nie ta nieskazitelna buźka. i prawdą jest (każdy psycholog o tym mówi) że kiedy dajemy coś komuś, pomagamy itd stajemy sie sami dla wartościoi i dumni z siebie. I TO CI KTORZY NIE WIDZA NIKOGO POZA SOBA MAJA JAKIS PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiem, że każda bez względu na wygląd może trafić na kretyna. Ale kurcze... ciężko mi to wytłumaczyć. Żeby to zrozumieć trzeba po prostu znaleźć się w takiej sytuacji.

Gość Wegetarianko
z jakiego jesteś miasta?

Gość mahjonggg
Ale fakt, ze niektore kobiety trafiaja na facetow, ktorzy sa z nimi tylko ze wzgledu na wyglad nie zmienia faktu, ze atrakcyjni ludzie maja w zyciu lepiej. Nie oszukujmy sie, wyglad sie liczy i zanim facet pozna nasze wnetrze, najpierw widzi nasz wyglad i to on go do nas przyciaga. Ja naleze do osob obdarzonych uroda i bylabym hipokrytka, gdybym mowila, ze chcialabym byc brzydka.

O rety... Ja się uważam za przeciętną chociaż niektórzy mówią, że jestem ładną dziewczyną i wcale nie mówię, że chciałabym być brzydka. Chodzi mi o to, że kiedyś byłam w takiej właśnie sytuacji i gdy prawda wyszła na jaw czułam się po prostu... paskudnie. To tak jakby Ci ktoś powiedział, ze nie masz do zaoferowania nic więcej poza ładną buzią.

Gość wefegjkhmng
a ja chyba bym wolala byc brzydka niz niesmiala :(

Gość to lepiej uslyszec
ze sie jest z kims z litosci? albo, ze nikogo lepszego sobie nie moze znalezc?

Gość tuuutiiiiii
moze Twoim przeznaczeniem jest cos o czym niewiesz,a na pocieszenie,kazda zmora znajdzie swojego amatora,ciesz sie zyciem i nie przejmuj sie innymi

Gość boogie woogie
_____ tylko wegetuje_____urodziłas sie po to aby zyc i wlasnie pisac tu z nami :):):):)):