Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaaaa

czy mozliwa jest owulacja w czasie brania tabletek anty?

Polecane posty

Gość zdziwionaaaa

zastanawia mnie to gdyz biore tabletki antykoncepcyjne Yasminelle (moje pierwsze w zyciu) na poczatku bylo malo sluzu, prawie w ogole, od 2 dni zauwazylam ze jest go wiecej, czuje wilgoc, jest on lekko podbarwiony na żólto.....hmmmm to cos dziwnego, gdyz zazwyczaj byl koloru przezroczysto-bialego w czasie owulacji (gdy nie bralam tabletek) czy ktoras z was moze mi doradzic?

Gość askaaaaaaaa
halooooooo, czy ktos mi odpowie?????

Gość z problemem
podobno przy pierwszym opakowaniu moze dojsc do wulacji (mowie podobno, bo dla mnie to nielogiczne, ale sie nie spieram) Poza tym jezeli masz nadwage, to moga nie dzialac.

Jeżeli tabletki przyjmowane są prawidłowo i nie ma czynników reagujących z tabletkami (np. niektóre leki) i obniżających ich skuteczność, to nie ma możliwości owulacji. Yasminelle, jak i Yasmin, zawierają środek moczopędny. Jesteś pewna, że uczucie nadmiernej wilgotności to nie jest np. nietrzymanie moczu?

Gość zdziwionaaaaa
nia sadze......to widocznie jest sluz. taki lepki i bialy. juz sama nie wiem ;(

Gość xxx*
a to nie jest po prostu skutek uboczny?bo ja wczoraj zauważyłam u soiebie coś takiego a kończe 3 opakowanie brałam leki na przeziębienie ale farmaceutka powiedziała mi że mogę być spokojna o skuteczność yasminelle