Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askaaaaaaaa

zostało mi 8 tabletek do konca blistra ? czy moge przerwac ?

Polecane posty

Gość askaaaaaaaa

mam okropne skutki uboczne !!! bóle i zawroty glowy, obrzmiale i bolące piersi, wypadajace wlosy ! ;( moge to rzucic w chu* ?? ;(

Gość grrrrrrrrrrrrrrr
pierwsze.....

Jeśli to pierwsze opakowanie, to trochę dziwne, żeby skutki uboczne wystąpiły tak szybko. Powiem Ci co ja bym zrobiła na Twoim miejscu, brałabym dalej, przynajmniej do końca tego opakowania, jeśli dalej by się to utrzymywało i przy drugim opakowaniu, wtedy poszłabym do gina, żeby zmienił pigułki. Być może organizm musi się przestawić na inne dawki hormonów niż sam produkował i po 7-mio dniowej przerwie, przy drugim opakowaniu może być już wszystko w porządku, jeśli nie, trzeba będzie zmienić pigułki.

Gość izzzzz
Porozmawiaj jeszcze z lekarze,ale lepiej rzuć je jak najszybciej.Moja mama o mały włos przejechałaby sie na hormonach,zagęszczały jej krew,miała zawroty glowy itp.Moze sie okaza ze nie bedziesz mogła wogóle brać tabletek,tak ma moja własnie mama ,z tym że ona miała brać przede wszystkim leczniczo,ale w ginekologicznych sprawach pomogły,w układzie krwionośnym zaszkodziły bardzo.

Gość pigułki kazdemu zagęszczają
krew i nie ma w tym nic dziwnego

Ja też takie atrakcje miałam przy pierwszym opakowaniu. I wiele dziewczyn tak ma.Dokończ opakowanie i zmień lekarza - nie daj z siebie robić królika doświadczalnego i receptę weź dopiero po skierowaniu na wykonanie badań hormonalnych.

Gość askaaaaaaaa
dzięki dziewczyny ;)