Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nestea0

jak rozpoznac, ze to tej jedyny?

Polecane posty

Witam wszystkie Kafeterianki;-). Jak sądzcie-jak rozpoznać czy to ten jedyny na całe życie? Tak sie zastanwiam, bo czasami tak jest, że my kobiety, gdy spotkamy faceta, myslily, ze to ten jedyny, snujemy planyna przyszlosc, itp., itd., Niestety czar szybko pryska. Ksiaze odchodzi, a my mowimy, ze mialymsy klapki na oczach-chcoiaz jeszcze kilka miesiecy temu chcialysmy zycie oddac za niego. Jak w takim razie rozpoznac wartosciowego faceta?? teraz pytanie do mezatek;-) : gdy spotaklyscie sowjego faceta, wiedzialyscie, ze to ona bedzie waszym mezem?;-) tak pytam sie z ciekawosci. pozdrawiam;-) i zapraszam do dyskusji;-) a czy kobietki nie mialyscie czasami pustki emocjonalnej i mialyscie doscyc wszystkich facetow z calej planety Ziemia?;-)

Gość fetert
mam podobnie , tylko ze z kobietami

Gość logic
nie bardzo rozumiem jak ona ma byc mezem ?

logic----------kurcze, juz nawet literowki nie mozna zrobic??? ON-MIALAM NA MYSLI ON, wiec prosze Cie uprzejmie, nie czepiaj sie detali.;-)

Gość logic
to tak wyniklo z mojej zlosliwosci :) ale staram sie byc delikatny :P przeciez zapytalem tylko azeby nie bylo watpliwosci :)

Gość logic
nom podszywacz tez to stwierdzil ze facet to swinia :P

\"a czy kobietki nie mialyscie czasami pustki emocjonalnej i mialyscie doscyc wszystkich facetow z calej planety Ziemia?\" oł jes ;) dlatego teraz odbywam podróże kosmiczne w poszukiwaniu pozaziemskiej inteligencji :classic_cool:

Gość logic
mam rozdwojenie jazni i czasem podobaja mi sie teksty podszywacza :)

o witaj deja vu ;-) hehe;-) ja zapomnialam hasla do sowjegoporzedniego nicku i teraz jestem neseta z duzej literki;-) heeh Aniol-Stroz----prosze bardzo, meski punkt widzenia, tez sie przyda;-), niech dyskusja bedzie urozamicona

Jak rozpoznać wartościowego człowieka? Po złotych zębach i bogatym wnętrzu (tytanowe implanty stawów itp...) ;)

Gość Wacenty
jestem przekonany, że na początek w moim imieniu się zakochasz :)

haha dobre;-) ejjjj a gdzie Aniol-Stroz?;-) tak sie deklarowal do dyskusji i zwial-nawet Aniolom nie mozna ufac, a co powiedziec facetom:P

Gość Wacenty
prawie Aniołem jestem ale jeszcze nie potrafię fruwać :)

Gość Wacenty
Ale powiedz, czy byś chciała mieć męża z imieniem Wacenty ?

Faith Hope Glory -----------to jakis lalus fujjj. facet nie musi byc ladny, wazne ze jest inteligentny, jest meski, ma to cos w oczach.

Gość Wacenty
Ale powiedz, czy byś chciała mieć męża z imieniem Wacenty ?

Faith Hope Glory --------posluchaj, nie narzuacj mi zdania, badz toku myslenia i rozumowania pewnych rzeczy, ja wiem co mnie kreci a co nie-a nienawidze jak mi ktos wmawia ok??? Nie wypowiadaj sie o osobach ktorych nie znasz. Nie mam powodu by cos udawac. jesli Tobie sie podoba ten gostek to prosze bardzo, ale mi nie, i nie mam zamiaru dysktuowac o jakis modelach czy on zel misiowy i glupek czy nie. ja chce porozmawiac o facetach z krwi i kosci a nie o trokach od kaleson, wiec daruj sobie komentarze typu- NIE UDAWAJ.

wacenty----hmm...szczerze mowiac bym sie troszke smiala;-), ale bez przesady sa gorsze dramaty niz imie;-). nie przywiazujmy zbytnio wagi do takich rzeczy, bo bysmy nie rozamawiali z nikim, bo ten ma takie imie, a ten taki czy siaki-luz:-).

Faith Hope Glory ----sluchaj czlowieczku, komentuje ostatni raz Twoje bzdety---NIE MIERZ LUDZI SWOJA MIARA. deja vu dzieki;-)

Cóż, mr FHG bardzo lubi narzucać kobietom swoje subiektywne zdanie ;) Nestea - tak, są gorsze dramaty niż imię, ale ładne imię nie jest złe... ;) Ja już zmykam i gorąco pozdrawiam ;) :classic_cool:🖐️

Nestea0, aby się dowiedzieć czy to jest ten mężczyzna na całe życie musisz najpierw sobie samej zadać to pytanie czy według ciebie to właśnie jest ten mężczyzna z którym chcesz resztę swojego życia spędzić. On pewnie też zadaje sobie takie pytanie w stosunku do ciebie. Jeżeli już sama będziesz tego pewna to sprobuj go otym przekonać. Jak To zrobić. A no wymaga to trochę pracy i czasu. Przede wszystkim zacznij sie szanować. Mężczyźni znacznie łatwiej decydują się na małżeństwo z dziewczynami, które są przewidywalne. Zanim pójdziesz z nim do łóżka: najpierw go w sobie rozkochaj, potem pobądźcie ze sobą z pięć miesięcy, wyjedź z nim gdzieś na parę dni ale tak abyście byli tylko we dwoje. Jeśli on w dalszym ciągu będzie z tobą, to po tym czasie podejmij decyzję czy to na pewno ten. Jeśli jesteś pewna że to ten to dopiero sie wtedy się z nim prześpij i bądźcie razem lub wyjdź za niego zamąż. Albo odwrotnie. Najpierw wyjdź zamaż a potem się z nim prześpi. Jeśli pójdziesz z nim do łóżka wcześniejszej to nigdy się niczego o nim nie dowierz i nigdy nie będziesz miała pewności czy to ten. jedyny.