Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Była kochankamłodszego o 10l

Kochanek mnie dręczy telefonami

Polecane posty

Poznaliśmy się na czacie teraz nie daje mi spokoju nie rozumie ,że ja mam rodzinę . Ciągle wydzwania Co mam zrobić to już trawa ponad rok

sam się zamknij może ty też wydzwaniasz?co

głupie palanty za usługi się płaci a TP jest od teraz alfonsem??

Gość zaplacisz za to
Masz rodzine? Ty kurwo,wybic takie suki jak Ty,macica Cie swedzi,to sie podrap.PO cholere bralas slub jak chcesz sie puszczac? Obiecywalas byc z jedym mezczyzna cale zycie,wiec badz,chyba ,ze masz kurestwo we krwi.Nie mam szacunku do takich kobiet.Jestes zwykla zdzira.Zal mi Ciebie....Normalne osoby tak nie postepuja.Niech Cie dreczy telefonami,niech sie maz dowie,niech Ci odbierze dziecko(jezeli masz),a jezeli nie zaplacisz za to teraz,to w przyszlosci na pewno.Zal mi Twojego(nawet slowo "Twojego" powinnam pisac z malej litery) meza,biedak nie wie,ze ma kurwe za zone,a moze wie i to mu pasuje.Jednym slowem jestes chora

Gość A DOBRZE SYSASZ PAŁĘ
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:classic_cool:

Gość a to kurna pech
mężowi sie pochwal loho

Gość niech się nie chwali
tylko pożali mężowi - taka prześladowana bidulka, niewiniątko :O Mąż go znajdzie i obije mu mordę.

Gość zaplacisz
zaplacisz za to>>> ladnie ci w tych rogach, wiesz? niezle ci musial facet zajsc za skore, ze tak zioniesz nienawiscia. ty jestes chora, laska i to powaznie. jak mi szkoda, takich pind...

Gość poczytaj co robić
trzeba kliknąć na "co oferuje WSDP" a potem "Jak bronić się przed nękaniem i kim są nękacze"

Gość Była kochankamłodszego
ojej dziękuje przeczytałam to jednym tchem ile w tym prawdy. Daj spokój z tymi groźbami i życzeniem mi źle nie wiesz co ciebie jeszcze z życiu spotka . A swoja drogą jesteś jakby chora to do: zapłacisz za to. Ps. mąż wiedział o romansie mieliśmy się rozstać

oj a jakbym powiedział ,że zaskoczyłam to byłby tu już z plecakiem:)wprowadzony

Gość prosta rada
jak naprawdę nie możesz sobie z nim poradzić to zmień numer telefonu, nr komórki i adres email. Myślę że to się da załatwić i będziesz miała spokój. No chyba że zacznie Cię nachodzić, to już nie wiem.

Telefony zmieniałam dwa stacjonarny i komórkowy . Prowadzę działalność gosp. dwa miesiące nie pracowałam brak było ze mną kontaktu właśnie przez zmiany nr. tel. co z za tym idzie koszty i straty pieczątki ,druki ,itp Ale to mogło tylko na te dwa miesiące ma już nowe numery .