Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ill_

Przychodze rano do pracy...

Polecane posty

dzieki za kwiatki :) Ale i tak mam wkurw. 😠 Co za debilni ludzie, aaaaaaa 😭

Nie pije kawy, w ogole nic nie pije tylko herbate od czasu do czasu. Moze na serio zaczne z ta melisa :o

no ja mam to 4 dni w tygodniu, ale dzis nie, dzis luz bo przyglup z ktorym siedze w pokoju ma wolne :D

Czekam na urlop jak na zbawienie, bede miala tydzien wolnego i odpoczne od tego syfu. Jak sie zaczynam wkurzac to az mnie w srodku trzesie, to nie jest normalne :o I mam ochote wszystkim strzelic z 🖐️ chociaz po razie...

nie martw sie ja zostalam tydzien temu tak wytracono z rownowagi ze sie ze zlosci poryczalam :D

Ja tylko raz ryczalam a raczej mialam lzy w oczach ze zlosci i powiedzialam nigdy wiecej, zycie jest za krotkie zebym miala je marnowac na takie cos. Wkurwa jednak nie da sie wyeliminowac tak latwo, sama z siebie mam jazde od razu jak tylko tutaj wchodze oo jaaaa :o Nie moge odebrac wynikow od lekarza, te sobie jezdza i chodza gdzie chca a ja cholera jasna nie moge sie tam dostac, wrrrrrr. Nawet nie wiem jak mi cytologia wyszla, nosz jasna d. nic nie wiem.

Gość kikik233
ja tez mam czesto wkurw bo pracuje w salonie Plusa i przychodzi mnostwo pojebow i wiecznie narzekaja

Mi tez sie zbliza i to chyba poteguje moj nastroj :o Zmeczona jestem, no, a te mnie jeszcze doprawiaja :o