Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnuczzka

Staruszkowie, czyli co starosc robi z człowieka. Jak z nimi postepowac.

Polecane posty

Gość ja mam identyczną sytuację
z Wujkiem. Jestem u kresu wytrzymałości psychicznej. Szukam dobrego domu opieki dla niego, bo wykończy mnie i wszystkich w koło. Powiecie że jestem wyrodną bratanicą. Ale ci, co sami mają z takim przypadkiem do czynienia pewnie wiedzą o czym mówię. Wytrzymałam pół roku, dalej nie dam rady...

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Podnoszę

Gość wnuczzka
Moze jeszcze jakies rady. Mam wrazenie,ze osoby, ktorym najbardziej zalezy na losie tego konkretnego TARUSZKA sa postrzegane jako najgorsze (przez niego samego)

Gość ach zapomniałam
przypadkiem trafiłam na ten topik i jestem przerażona czy możliwe, że taka demencja daje pierwsze wyraźne oznaki juz po 50 ? :(( prosze o poważne wypowiedzi

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Bardzo rzadko ale jest to możliwe - przy czym raczej zw. jest to z miażdżycą naczyń mózgowych

Gość wnuczzka
Ostatnio Dziadek się przede mna obnazył i zaczął strasznie krzyczec, że to moja wina że jemu juz nie staje...Jestem załamana . Chyba go oddam do domu starców. Najlepiej takiego jak w Radosci, o którym pisały gazety. Tam by się nim wreszcie zajęli tak, jak sobie na to zasługuje

Gość gość
Ja mam taki problem, że moim tatą trzeba zajmować się praktycznie 24h a ja mieszkam za granicą dlatego od kilku lat znajduje się w dobrym domu opieki.

Gość gość
Mój pradziadek była w domu opieki www.domopiekipodbrzoza.pl przez kilka miesięcy ponieważ większość rodziny mieszkała za granicą. Oczywiście osoby starsze wymagają stałej opieki dlatego nie każdy jest gotów się tego podjąć i ja to w pełni rozumiem.