Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam o pomoc

do tych co się znaja na wordzie helpp

Polecane posty

Gość blagam o pomoc

słuchajcie wydrukowałam właśnie swoja prace licencjacka i wszystko jest OK, tylko ze spis treści jest cholernie nierówny :(tzn te nr. stron np . wygląda mniej wiecej tak wstęp................................ 4 1.charakterystyka ble ble ble..5 2 cos tam cos tam................. 7 3. coś tam coś tam...................10 to mam nierówne.. nie wiem czemu bo na kompie mam wszystko OK, a jak wydrukowałam to jest krzywo help :( jak mam to wyrównać? :(

zrób sobie spis od nowa, w tabeli, kolumna 1 - lp, kolumna 2 - tytuł i kropki, kolumna 3 - nr strony potem w tabelce robisz krawędzie niewidoczne i wszystko ładnie Ci się trzyma

Gość blagam o pomoc
nie rozumieć:o

Gość nie jest wesoło niestety
a nie można zrobić spisu automatycznego? wszystko łądnie i równo od razu. no, tylko najpierw trzeba się pobawić ze stylami :D

Gość nie jest wesoło niestety
wstaw-->>odwołanie-->>indeksy i spisy-->>spis treści (dotyczy worda 2003) i gotowe :D

no własnie, to chyba szybciej będzie tabelką no, chyba, że 100 rozdziałów i podrozdziałów, a praca jeszcze przed poprawkami i numery stron np. będą się zmieniać

jest też funkcja: spis tresci, ale trzeba mieć dobrze sformatowany tekst, wtedy spis treści jest automatyczny i np. zmienia sam nr stron, jeśli coś się dopisze lub wytnie...

Gość blagam o pomoc
a jak podam komuś meila czy jest ktoś w stanie mi to zrobić?;( acha i powiedzcie mi jak zrobic, zeby nr strony nie zaczynał się od strony tytułowej tylko np. od oświadczenia..czyli że pierwsza strona jest pusta a oświadczenie str. nr 1 jaka ja jestem lewa ;/:o żenada

mogę Ci sformatować taką tabelkę, podaj marginesy i daj ten spis, który masz na kusza31@o2.pl

Gość blagam o pomoc
ok poszło, wielkie dzięki 👄 jesteś boska :D

Gość blagam o pomoc
dostałaś @? :>

Gość blagam o pomoc
wygląda to naprawdę super, problem tylko w tym, ze nie wiem czy u mnie taki spis treści może w tabeli takiej być?:( mnie sie podoba, ale nie wiem co na to Mój promotor. z tego co widziałam wszyscy mieli taki spis jaki Ci posłałam tylko ze z równy.. ale dziekuje Ci pieknie za pomoc ;*

Gość blagam o pomoc
dobra duszo, to powiedz mi tylko jak zrobic mam, zeby te krawędzi były niewidoczne?? :D

Gość blagam o pomoc
wydrukowałam ten drugi spis i wyszło bez tych krawędzi jest OK, ale powiedz mi jeszcze jedno bo zapomniałam, ze na samym dole ma być jeszcze jeden punkt;/ i ja go zrobiłam ręcznie i znowu krzywo;/

wpisałaś pewnie to poza tabelą musisz sobie znowu zrobić tak, żebyś widziała krawędzie i na końcu tabeli: w poleceniach na górze: tabela, wstaw, wiesz i dopiero w tym wierszu wpisz podobnie, jak jest wpisane wyżej

Gość blagam o pomoc
mam dziekuje Ci bardzo:***** są tu jednak zyczliwi ludzie. miłego dnia Ci życze:)

Gość masadonista
spróbuj tej stronki spistresci.y0.pl z gory nie ma za co ;p

Gość gość
xEJfidnT