Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca z ciekawości

Kto z Was ma samochód,a kto nie i nie zamierza mieć?

Polecane posty

Gość pytająca z ciekawości

Witam, jestem ciekawa ile osób ma samochód , a któ nie ma i wogóle nie zamierza mieć , my z mężem nie mamy prawa jazdy , mąż twierdzi że nie jest mu potrzebne i nie zamierza robić , a jak jest u Was?

ja nie mam prawa jazy i samochodu. zamierzam prawo jazdy zrobić po zimie :) marzy mi się pt cruiser ale pewnie wybiorę coś małego ;)

Gość Mamrot
Ja od samochodu jak najdalej

prawko mam od kilku dobrych lat samochód - rzecz nabyta, raz jest, raz go nie ma, teraz jest na spółę

Gość nie jest wesoło niestety
no cóż, w dzisiejszych czasach prawo jazdy jest potrzebne. nigdy nie wiadomo, czy zycie nie zmusi do pracy, gdzie prawko (czynne!!!) jest podstawą przyjęcia. ale jeżeli ktoś miałby zrobić prawko i nie jeździć a ono miałoby gnić w szufladzie, to faktycznie niech lepiej nie robi. ale facet, który mówi, ze mu prawo jazdy nie jest potrzebne - to w ogóle facet? ja sobie nie wyobrażam życia bez prawa jazdy - chociażby teraz w pracy, niby biurowa, ale próbki trzeba gdzieś podrzucić, po zakupy podjechać - raczej bez prawka bym tego nie dałą rady zrobić no i główny warunek, prawko musi być czynne, jak już napisałam, i nie ukierunkowane na jeden samochód :P bo po c o mi prawko, skoro wpadłabym w panikę i nie umiała pojechać vito czy berlingo, bo na codzień jeżdżę np. pandą :o ps. cruiser wcale duży nie jest :P

Gość ale cruiser jest drogi ....

mam samochód...i musze miec...bo w moim przypadku nie miec auta...to tak jak nie miec rak czy nog... a poza tym...uwielbiam prowadzic:D

Nie wyobrazam sobie zycia bez samochodu, bez auta bylabym jak bez reki i nogi.

Gość nietypowy sk..
A ja nie mam ani samochodu , ani prawa jazdy. Nie lubię samochodów, nigdy nie zamierzam mieć. W tym roku w Polsce przez tą głupią maszynę zginęło 11 tys. osób.

Gość a ja mam prawo jazdy
i trzy samochody:D:D:D

Gość nie jest wesoło niestety
w sumie to lepiej by było jakby niektórzy, którzy poruszają się po drogach myśleli podobnie jak autorka i jej mąż.