Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12345678

TEST CIAZOWY_WAZNE

Polecane posty

gdybym byla w 7 btyg ciazy to na tescie quik bylaby juz raczej widoczna ta druga kreska prawda? nawet gdyby odcien byl jasniejszy to na takim etapie powinno byc juz widac jak myslicie?bo u mnie tak jakby bylo widac tylko to miejsce wktorym kreska powinna byc...taki cien jakby.....

Gość u mnie
wyszedł pozytywny wynik jak byłam w 3 tygodniu ciąży

Gość Ja robiłam właśnie Quick
Był to wtedy 5 tc, czyli od owulacji jakieś 3 tygodnie. Wynik był bardzo wyraźny.

pytam bo ja to mialam ostatnimi czasy takie przejscia ze szkoda mowic. najpierw test na krew wykazal ze nie jestem w ciaz potem nie dawalo mi spokoju i kolejny wyszedl ze jestem w 4 tyg mialam wtedy 146,20 i byklam w 16 dniu cyklu potem za 2 tyg powtorzylam i wyszedl mi 0,220 przy normie 0-8 i jeszce zrobila mten test na mocz ale tez mi sie wydaje ze kreska powinna byc widoczna bo to prawie 2 msc

A może idź poprostu do lekarza? Na tym etapie, jesli jest ciąża, będzie już widać zarodek na usg.

no wiem ale wole nie tacic kasy na ginekologa po prostu cchcialam spytac osoby ktore juz maja malenstwa jak to jest

Sama nic nie wykombinujesz. Moim zdaniem, na tym etapie ciąży test powinien pokazywać dwie wyraźne kreski.

no wlasnie tez mi sie tak wydaje. z tego co wiem hcg i bhcg szybko wzrasataja co 2 dobe wiec na tym etapie to juz zaawansowana ciaza i musialob7y byc widac z drugiej strony test na krew ten ostatni wykazal brak weic pewnie tamten pozytywny to wynik zaburzen hormonalnych