Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty Reklama

Ona nic nie znaczyla? Jesli tak to ci wybaczam...

Polecane posty

Gość jakaka
Jak również trzeba być DEBILEM żeby nie pojąć sensu reklamy parodiującej męski sposób myślenia.

Gość Anty Reklama
sama jestes malolata, ja mowie perfum a nie perfumy, moze nie za bardzo poprawnie ale polonistka nie jestem. A ty co Miodek? Przyganial kociol garnkowi

Gość jakaka
Wiesz co laska, nawet nie pojmujesz że mówisz jak malo miasteczkowa ciotka-klotka. "perfum" to jest żenada, cos co stawia cię na równi z panią fryzjerką albo pania w mięsny po 8 klasach. Poza tym czepiłaś sie reklamy ktore jest zabawna i ironiczna, czego ty swoim kurzym móżdżkiem nie pojmujesz. I nie mów już więcej na Boga "perfum" jak nie chcesz słyszeć smiechów po kątach.

Gość Anty Reklama
poprawil? Napisa "czym?" Myslalam ze chodzi mu o to ze w reklamie jest dezodorant zamiast prefumu, a twoj poziom inteligencjii za to jest bardzo wysoki jak umisz tylko obrazac, wspolczuje. Jak szczekasz o kazdy blad to idz na konkurs ortograficzny a nie na forum, bo analfabetow tu pelno

Gość hhhhhhhhhhh
Masz się dziewczę czym chwalić, że tak mówisz. To jest żenujący BŁĄD.

Gość hhhhhhhhhhh
PERFUMMMMMMM!!!!!!!

Gość dakyn
Co za wyjątkowa kretynka, ludzie jej mówią, a ona jak małpa swoje. I ty jeszcze masz czelność cokolwiek krytykować.

Gość yuinma
Przestań się panna kompromitować i idź popsikać PERFUMEM. Najlepiej takim z bazaru. Bo w drogeriach sprzedają PERFUMY.

Gość Anty Reklama
pisze jak pisze, jesli ta reklama jest dla ciebie smieszna to gratuluje poczucia humoru, a co masz do fryzjerek i pan w miesnym, gdyby nie fryzjerka to sama mialabys kurze piora na glowie, miesa tez pewnie nie jesz? Ze ja juz nie wspomne o slowie "zenada" ktore dopiero ma duzo do zyczenia, widze ze sama jeszcze gimnazjum nie skonczylas

Gość genanj
Uczę się dziecko ucz. Nigdy nie jest za późno. No chyba że u ciebie na wsi się tak mówi.

Gość genanj
Panna, zaiste, otwórz słownik a przestań pyszczyć. No chyba że chcesz uchodzić za niedouczoną idiotkę przez całe życie.

Gość Anty Reklama
sami sie kompromitujecie, napewno od urodzenia wiedzieliscie ze sie mowi perfumy a nie perfum, ale wiekszosc ludzi tak mowi, tak samo jak nie mowi sie tu pisze, tylko tu jest napisane, ale to pewnie tez wiedzieliscie od dziecka i tak mowiliscie, a nie wspone juz o ortografii, same wybitne dzieci tu siedza.... Zal mi was

Gość ghhhhhhh
LUDZIE, ta reklama jest SMIESZNA i kpi z "seksistowskich stereotypow"!!!!!!!

Gość ghhhhhhh
Jest GRUBA różnica między "tu pisze" a "perfumem". To pierwsze jest dopuszczalne w potocznym języku. "Perfum" pozostaje wsiową żenadą.

Gość Anty Reklama
a co ty masz do wsi? Nie mieszkam tam, ale zapewne tam jest duzo wiecej zyczliwych ludzi, nie to co taie blokowiskowe ..... (sami sobie dopowiedzcie)

Gość Anty Reklama
zenada? jak wogole mozna uzywac takiego daremnego slowa?

Gość Anty Reklama
zreszta temat mial dotyczyc czegos innego, ale oczywiscie zawziete, nie majace co robic tylko szukac kogos do obrazania kretynki musialy go popsuc, no nic nie bede sie spierac, bo szkoda czasu

Gość fatamorgana potargana
reklama rzeczywiscie jest beznadziejna a ze dziewczyna sobie tak mowi czy pisze to juz jej sprawa nawet najlepsi z was tu robia byki kto jest nie winny niech pierwszy rzuci kamieniem no dalej wyksztalciuchy :)

Gość decha...czytasz czy trzepiesz
? :O !!! :D 15:29 :P

prezesa tartaka za sęka Cię tarmosi :P !!! :D

lekko Cię posmyram :P !!! :D te dzisiejsze poranne suty to twoje .....podniosłaś bo ci opadły ? :P !!! :D

Gość mnie wkurza reklama LECHA
piwa oczywiście, aż mam im ochotę nawtykac co za debil w dziale marketingu stworzył ten szowninistyczny i chamski tekst ? "A ty co z robisz z rodziną w piątkowy wieczór".....tia każdy szanujący sie facet powinien żonę i dwójkę dzieciaków wysłac gdzieś najlepiej w kosmos by móc do woli się upijac....fajny wzorzec.... to zupełnie tak jakby marketingowcy Lecha zakładali że kobiety nie pijają piwa więc nie są grupą docelową wiec można śmiało je obrażac mam ochotę walnąc tego co wymyślił tę kretyńską szowinistyczną reklamę prostą w tą jego głupią chamską mordę

lecą liny !!! :D już mnie nie lubisz ??? :O !!! :D