Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto cytat z innego forum

TEN CIUL GIN POWIEDZIAŁ MEJ KOLEŻANCE ZE NIE MOŻE MIEĆ DZIECI BO .......SZOK....

Polecane posty

Gość marga30
Ludzie ja ważylam 52 kg przy wzroscie 170 cm i urodzilam bez żadnych problemów duże, zdrowe dziecko. i nikt mi nie mówił takich bzdur. Mój organizm sam uzupełnił niedowagę, bo mimo,że sie bardzo nie opychałam to przytyłam w ciąży 26 kg.

Gość hsfdhtgh
a Andzelina J. jaka chyda jest a normalnie urodziła dziecko:) ja jestem jeszcze chodsza od twojej kolezanki a w ciaze normalnie moge zajsc

Gość moze na szare komorki pomoze
Boze, pliz co za debilizmy. Ja waze 56 i co nie zajde w ciaze bo za chuda?? LOL Ale bzdury. Moja kolezanka wazyla 49 (!!!!!) byla bardzo szczupla i drobna i zaszla i urodzila i żyje i dziecko żyje. Bzdurny topic BZDURNY BZDURNY!!! Jesli 13stki moga zachodzic w ciaze to co dopiero lala wazaca 57 - i nie NIE JEST ZA CHUDA, jest normalna. PS. Ginekolodzy niektorzy sa debilami ale ktos kto mysli (!) to pojdzie do innego ginekologa .

plakac mi sie chce jak to czytam.... mi tez powiedzial ze nie moge miec dzieci, tzn ze trzeba bedzie jakos wywolywac owulacje ale nie dlatego ze jestem chuda, tylko mam pco:( nienawidze siebie i nie chce mi sie juz zyc

jest mi tak strasznie przykro, moj chlopak o tym nie wie. jestesmy ze soba od niedawna. nie moge mu powiedziec bo mnie zostawi takie \"kobiety\" jak ja nie powinny zyc, skoro natura chciala nas wykluczyc