Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Cała prawda o tym forum!

Polecane posty

wiecie co? Tak sobie myślałam...dziewczyny (ja też ) tutaj wchodza, czytaja, prosza o porady, myślą nad pierdułami, czekają na ten dzień jak na dzień zbawienia, myslą tlyko o jednym....a potem? slub i wesele to dzień góra dwa. A potem wraca szara rzeczywistość... Jechałam dzisiaj w autobusie i patrzyłma na te znudzone młode babki z obrączkami na palcach....i tka sobie pomyślałam, że chciałabym byc narzeczona jesczez długo :P żeby móc te wsyztskie Wasze wypowiedzi czytac i brac do siebie aby u siebie zrobić dobrze :P heh.....szkoda że czas tak szybko płynie..ciekawe ile \'starych\' forumowiczek będzie tu zaglądac po slubie :(

a moze byla znudzona dniem w pracy? moze byla zmeczona? moze chora? a to ze ma obraczke nic nie oznacza zreszta zycie powodzenia bo zycie nie ejst kolorowe wiec nie wiem o co ci chodzi oczywisicie kazdemu sie wydaje ze po slubie ejst jak w bajce ale tak nie jest_;)

Gość no dokładnie
przecież pełno tu mężatek może nie na forum śluby ale generalnie na kafe

Gość amiliana
fajna przestań kurFa wypowiadać się na tematy o których bladego pojęcia nie masz, co? kurFa! albo o ciązy i macieżyństwie się produkujesz, albo o tym jak to jest po ślubie. A co Ty możesz wiedzieć o jednym czy drugim mając 18 lat i siano w głowie????

Gość liliwanili
o co Ci chodzi Amiliana? to juz nie można pomartwić sie na zapas pomarudzic po to przecież jest forum żeby nie zamęczać otoczenia swoimi wątpliwościami i małą obsesją tylko powymieniać myśli z innymi ludźmi w podobnej sytuacji a sękata akurat lubi marudzić i trzeba przyznać ze czepia się czasem słusznie

E tam, ja zagladam, podczytuje, chociaz ja juz po:) Tak mi sie sentymentalnie robi na sercu, jak czytam o tych wszystkich przygotowaniach.... Ale to prawda, tyle przygotowan, a Ten dzien mija tak szybko.... Ale potem ile pieknych wspomnien, a i codziennosc nie jest taka znow szara :D (przynajmniej w moim przypadku, mam nadzieje ze u innych mezatek tez) Pozdrawiam🌻

o wow, ktoś zauważył, że się czepiam! (i to nawet CZASEM słusznie :P ) a dziękuję ;) po prostu denerwują mnie niektóre bzdety, o jakich ludzie piszą

Gość amiliana
ale to nie bylo do autorki tylko fajnej madchen. no dziecko jeszcze mleko ma pod nosem a wchodzi na topiki a to o ciąży a to o ślubie i pisze jakieś bzdety o których pojęcia nie ma. ja wchodzę na poszczególne topiki by poznać zdanie KOBIET ktore moga się w jednj czy drugiej kwestii wypowiedzieć a tu co chwila jej teksty.... na jednym topiku pisze zesię mało z chłopaczkiem nie rozstała w wakacje bo "za dużo czasu razem spędzali" :-D i ona tu o ślubie i ciąży pisze??dziecko na półmetku lo?

Brałam ślub w ubiegłym roku :) a dalej bardzo lubię tu zaglądać :) poznałam tu świetne dziewczyny z którymi utrzymuje kontakt.

ja, jak przygotowywałam się do slubu, nie znałam jeszcze kafeterii a jak po fakcie odkryłam forum slubne to wierzyc mi się nie chciało, jak panny moga tyle czasu spędzać deliberując nad każdym detalem i zanudzając otoczenie pytaniemi dosłownie o WSZYSTKO nastepnie migracja na forum staraczkowe potem: czy to ciążą? czy to już? potem bite 9 m-cy na forum ciążowym potem forum dla mamusiek także ciesze się, że nie trafiłam tu przed ślubem, bo kto wie - moze by mi się to udzieliło :o póki co jakoś nie musze pytac kafetriuszy o wszystko bo sama sobie radze z podejmowaniem decyzji :p0

...jednak warto czasem wiedzieć ...co w trawie piska...wszystko się zmienia...nawet ciotka gienia:)