Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pur-eh

Od dziś zaczynam pić czerwoną herbatkę.

Polecane posty

Gość pur-eh

Schudnę na niej jeśli ograniczę też kalorie?:) próbował ktoś? no i zieloną też będe pić...

Gość ojojokud
ja też! ja też zaczynam! niech ktoś odpowie.

Gość brokina
pomaga zahamowac apetyt , nie chce sie tak jesc po wypiciu, polecam

Gość za wiele to sobie nie obiecuj
po niej. Byl taki czas kiedy pilam kilka kubkow dziennie przez rok i jakos nie widzialam zadnego ubytku na wadze - ale z drugiej strony nie przytylam rowniez wiec moze pozwolila mi zachowac moja stala wage. A poza tym jest zdrowsza niz czarna. Ja pije czerwona cytrynowa i nawet bardzo mi smakuje wiec nie musze sie do niej zmuszac. pozdrawiam

Gość Shilpa
Czerwona i Zielona herbata działają moczopędnie. I to cały sekret. Szybciej pozbywasz się wody z organizmu, jeśli z jakiś powodów (np. dużo słonego czy zaburzenia hormonalne) w organizmie było jej za dużo, to wracasz do równowagi. Dlatego na samej herbatce można zrzucić 1-2 kilo, które wrócą po odstawieniu. Zielona herbata ma troszkę mocniejsze działanie, ale tylko od niej nie schudniesz - gdyby sama zielona herbata zbijała kilogramy to 99% Azjatów skazanych byłoby na straszliwą niedowagę ;) Dla lepszego efektu odchudzania polecam herbatę zieloną - pomaga się oczyścić, pobudza, itd. Dla równowagi i zdrowia zaś czerwoną.

Gość aga 22222
Ja pilam czerwona herbate i strasznie zniszczylam sobie przez nia zoladek :( Ale pije inne odchudzajaca i jest chyba duzo bardziej delikatna dla zoladka bo czuje sie swietnie :D

Na początku faktycznie przynosi efekt ok 3-4 kg a potem nic więcej się nie dziej, ale za to jest smaczna polecam ci markowe herbatki, ale nie wiem czy mogę operować nazwami firm. Działa też świetnie jako środek na kaca.