Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oślicaAAA

DZIS MIALAM EGZAMIN NA PRAWKO I............

Polecane posty

Gość oślicaAAA

I wiecie co az sama sie z siebie smieje, zrobilam czynnosci obslugowe, luk pieknie, juz mysle sobie wyjade na miasto i jeszcze ruszanie z recznego ale to pestka przeciez ani razu mi przy tym nie zdychal a tu zonk, jeszcze jedna poprawka i pisk opon, egzaminator mowi ze pozwoli mi jeszcze raz i znow dupa. Nie wiem co sie stalo nie rozumie, przeciez robilam to co zwykle. Moze dlatego ze uczylam sie na puncie a egzamin mialam no corsie? Ale obciach nie? Nawet nie potrafie sie rozplakac, jakos tak tylko jestem zdegustowana , moze dlatego ze nie bardzo rozumie co sie stalo.....

Gość oślicaAAA
dziekiiiii :) :)

Gość pewnie stres i dlatego tak wys
zlo. A ktory to juz raz??

kazdemu zdarzys sie moze tez przez to przechodzilam wiec wiem jaki to jest stres ale na szczescie ja nim wygralam i wrocilam spokojnie do wOrDa :) 3mam kciuki za 2 raz juz bedziesz wiedziala jak to wyglada wiec 🌼dasz rade bedzie mniej stresu :)

mój brat 6 razy zdawał, a jeździć, umie bardzo dobrze;) hehe, ironia losu...:)

spoko Najczesciej oblewa sie na tym czego sie jest najbardziej pewnym Ja oblałam 1 raz na rondzie Ide na 2 egzamin a tu zonk Ten sam egzaminator mi sie trafił I pyta Czy my sie juz nie poznalismy ? A ja mu tak oblał mnie pan 3 tyg temu Zrobilam obsługe , łuk ,górke Slicznie Egzaminator do mnie Teraz jedziemy do miasta To na czym pania ostatnio oblałem /? Ja mu nato ze na rondzie A on No to pani X prosze na rondo :D aLE AKURAT RONDOposzło mi tym raem dobrze On mnie chwali i chwali A ja do niego ok ciekawe co teraz mi pan wymysli zeby mnie oblac a on w smiech i do mnie no to prosze tu i tu i zawrócic w bramie I nie zachowałam odstepu od omijanego pojazdu Oblałam Ale to były 2 najfajniejsze egzaminy jakie miałam i swietnie je wspominam mimo ze oblałam 3 egzamin oblałam na parkingu przy cofaniu Ale z innym egzaminatorem tAkim słuzbowym i oficjalnym :D nawet si e do mnie nie odezwał :)

Woyowniczka- a co źle zrobiłaś na rondzie? nie ustąpiłaś pierwszeństaw czy co? na egzaminie najpierw jest obsługa techniczna, a później ustawinie fotela lusterek kierownicy i pasy, tak?

woyowniczka- co źle zrobiłaś na rondzie? na egzaminie najpierw jest obsługa tech, a później ustawinie fotela,lusterek,kierownicy i zapinanie pasów, tak?

woyowniczka- co źle zrobiłaś na rondzie? na egzaminie najpierw jest obsługa tech, a później ustawinie fotela,lusterek,kierownicy i zapinanie pasów, tak?

Gość zielona_mięta

Gość zielona_mięta

Gość zielona_mięta