Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jksdjklsb

co ja mam zrobic!??? pomozcie!

Polecane posty

Gość jksdjklsb

otoz wspolzylam z chlopakiem dzien czy dwa po okresie,,,bez zabezpieczenia... po jakims czasie zaczelam wkrecac sobie iz moge byc w ciazy zrobilamjeden test _ negatywny. Dostalam niby okresu ale trwal tylko 3 dni i byl skapy i pojawil sie 8 dni wczesniej niz powienien, PO tym krwawieniu zrobilam test _ negatywny, Gdzies okolo 6 tydzien od wspolzycia znowu test-negatywny, Brzuch ciagle mnie poboleewa albo kolo pepka albo jajniki luub jak prezd okresem, juz tak od 3 tygodni na dodatke boli mnie dosyc czesto glowa i jestem wyczulona na zapachy. Nie wiem co mam robic ciagle czuje ze cos mi w tym brzuchu sie robi i jakos dziwnie mi urosl , takie faldki sie pojawily. Ehh co mammysle na wiziyte do gina musze czekac miesiac!! pomocy czy to mozliwe iz moge byc w ciazy>>/??

Jeśli po 6 tygodniach wyszedł test negatywny, to raczej możesz być spokojna. Jeśli chodzi o ginekologa, to może jeśli powiedziałabyś, że to pilne, to wcześniej znalazłaby Ci położna termin?

Gość jksdjklsb
prosze o wasze sady..

Wybierzsię do lekarza - przyczynę skąpego krwawienia i bólu w podbrzuszu trzeba zdiagnozować.

Gość jksdjklsb
no tak wybiore,, ale na wizyte musze czekac az miesiac!! do tej pory oszaleje,,:(:(