Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kulaj czukerek

Nosicie okulary?

Polecane posty

Postanowiłam trochę odświeżyć temat bo na rynku jest w tym momencie bardzo dużo super oprawek okularów, które oprócz tego, że korygują naszą wadę wzroku, dodają nam uroku :) Sama bardzo lubię takie wyraźne i grube oprawki, ale przy tym zgrabne i najlepiej kolorowe :) Używam też co prawda szkieł kontaktowych bo w niektórych wypadkach (jak na przykład uprawianie sportu) jest to dla mnie dużo wygodniejsze. Wiadomo, że noszenie soczewek wiąże się już z regularnym ich kupnem i wydawaniem kasy na to więc w sumie dlatego ja kupuje je przez internet na szkla.com gdzie jest taniej :) No i jak noszę soczewki to nieraz kupuję sobie różne kolory i zmieniam kolor oczu :D

Ja nosiłam okulary, ale teraz przerzuciłam się na soczewki kontaktowe i jestem bardzo zadowolona z tej decyzji. Przede wszystkim dlatego, że można już kupić na rynku niedrogie, a dobrej jakości szkła kontaktowe - np. na szkla.com Szkła są dużo wygodniejsze, niż np. jakieś tam okulary, np. podczas treningu.

Gość RudaHera
Zgodzę się z dejzi88 - ja też kupiłam na szkla.com - i jestem bardzo zadowolona. A przede wszystkim jest mi dużo wygodniej na treningach. Także ja polecam noszenie szkieł, bo to naprawdę ułatwia życie.

Gość xoloxo
ja nosze szkla, kupuje je na optiva pl

Ja nie mam wady wzroku, ale za to jestem uzalezniona od mody. od kilku lat pojawia sie moda na oprawki retro. Najpierw kupilam sobie rozowe Raybany, teraz czarne okulary Massada. Nie mam zadnej wady, jak wczesniej wpomnialam, wiec mam zerowki z antyrefleksami

Gość okularnica88
Nosze!W moim przypadku to bez okularów to jak bez ręki!Ostatnio koleżanka powiedziała mi że okulary kupuje na galeriawidzenia com i chyba też zaczne od nich zamówiać bo widziałam że dobre ceny mają jak za oryginalne okulary!

Gość gość
Długo już noszę okulary i pierwszy raz mam takie, że się nie mażą i błyskawicznie odparowują. To naprawdę duża wygoda, bo zmywarka po otwarciu nie powoduje zaparowania moich okularów ;)

Gość gość
Noszę okulary. Próbowałam wiele razy przekonać się do soczewek, ale nie potrafiłam.NIe umiem sie zmusić do ich nałożenia. Po prostu mam opory przed włożeniem sobie palca w oko :P Oprawki ostatnio zamawiałam tutaj; https://aurum-optics.pl/c/5607/prada-damskie-okulary-korekcyjne.html Koci kształt od Prady. Powiem Wam, że miałam już tańsze i droższze i jednak lepiej zainwestować w jakość, bo chodzi się w tym codziennie.

Gość Q1
Od Prady. Ja mam takie za hm, pięć złotych. Czarne kwadratowe, duże oprawki i spory minus. ;)