Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz_85

Poradzcie mi cos

Polecane posty

Gość Łukasz_85

Mam 22 lata i nie znalazlem do tej pory zadnej dziewczyny, wiem ze sie podobam ale mimo to mam pecha:( Jestem niesmialy i w zyciu spotkalem sie tylko z 4 dziewczynami, wogole nie mam wyczucia jak sie zachowac zeby cos wyszlo. Za kazdym razem kiedy sie fajnie gadalo, to pozniej albo nie dobieraly telefonow albo mowily ze to nie to:( Powidzcie mi co mam robic, jak sie spotkalem z jedna i chcialem umowic sie ponownie( kilka razy) to powiedziala ze jestem nachalny i przez to odstraszam dziewczyny, z kolei innym razem jak odezwalem sie po paru dniach(zeby nie byc nachalnym) to chlodno odmowila tlumaczac sie brakiem czasu, a potem powidziala ze wogole sie nia nie interesuje:((( Wogole sie nie da trafic za tymi dziewczynami, chyba juz zadnej nie znajde nigdy:(((

Gość kropka bez i
Albo sie podobasz dziewczynie albo nie

Gość Łukasz_85
Moze cos chrzanie zawsze swoja gadka:/ Ogolnie jestem niesmialy choc niektorzy twierdza ze nie, gdyz staram sie byc bardziej otwarty, tzn. zartowac czy cos. Moze wychodzi to sztucznie, nie wiem:(

Gość nalesnik
moze rzezcywiscie jestes nachalny tylko ty tego nie widzisz.i staraj sie za bardzo okazywac dziewczynom ze ci wlasnie zalezy niech one sie troche pogłowkuja!!!!!!!!!!!!

Gość bo do dziewczyny nie wolno
tak prosto z mostu "ssij pałę kurrrwo". Trzeba delikatnie i wogóle, żeby poczuła się jak ktoś zupełnie wyjątkowy, kto dostąpił zaszczytu lizania twojej pały. No ale to wymaga wysiłku z Twojej strony.

Gość nalesnik
powinienes nabrac do calej sytuacji dystans bez tego ani rusz..... trafisz kiedys na taka co od razu poleci na takie zachowanie........ głowa do góry... nie dawaj poznac po sobie ze ci zależy...

Gość Łukasz_85
Jak sie spotakm raz i drugi to chyba jasne ze od razu mowie kiedy sie znowu spotkamy, jak sie nie bede odzywal tez bedzie zle:( Poza tym sa kolesie ktorzy podrywaja kazda panne jaka sobie upatrza, a ja nie moge znalezc zadnej, i jak to jest:( Nie wiem czy okazywac ze mi zalezy czy nie, zeby nie pomyslaly ze moge byc tylko kolega. Chyba ze nadaje sie tylko na kolege ehhh:(((