Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quantanamera

do kobiet - wolicie pracowac czy siedziec w domu?

Polecane posty

Gość quantanamera

1.wole siedziec w domu, maz na mnie zarabia 2.wole pracowac i miec swoje pieniadze 3.wole pracowac, bo czuje, ze sie rozwijam 4.pracuje z koniecznosci, ale wolalabym siedziec w domu 5.pracuje bo lubie

ja bym bardzo chciała pracowac,ale nie stety jeszcze nie moge.Siedzenie w domu to jedna wielka nuda!!!sprzatasz ,gotujesz ,prasujesz i co dzien to samo,a jak do ludzi wyjdziesz to ci sie jezyk plata

jasne że pracować :) bycie kurą domową jest za nudne nie lubię sprzątać nie umiem gotować sporadycznie odkurzać ...i uwielbiam mój artystyczny nieład Zresztą ja mam ambicje muszę się rozwijać a w domu ...??? Rozwinęłabym co najwyżej nowy dywan w przed pokoju ;/ do czego ja w życiu dojdę jak będę siedzieć w domu...:( z pokoju do kuchni z garnkiem pełnym obranych ziemniaków ....nieeeee to nie dla mnie .

Gość jedno słowo
wole siedziec w domu moj menio niech zapiernicza

Gość aura aetheria
może wolałabym pracować, ale na razie nie mam siły..

Gość wybieram zdecydowanie
odpowiedz nr 4 :D

Zdecydowanie pracowac;-) Jak jestes miedzy ludzmi musisz bardziej zadbac o siebie i zawsze uczysz sie czegos nowego. Ja lubie swoja pracę;-) W żadnym wypadku nie chcę być zalezna od faceta! Sprzatać, gotować to prawie kazda z Nas umie;-)

odpowiedź 2, 3 i dodatkowa - lubię pracować, bo mogę wtedy przebywać z ludźmi, z którymi mamy wspólne tematy i których lubię

Gość Nieszczenśliwa
Ja zdecydowanie wole pracować hoć tak naprawde niemam szczeńścia poniewarz co znajde prace jest okropnie my kobiety jesteśmy nie doceniane tydzień temu stracilam prace to są okropne nudy w domu