Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a czy to prawda

czy to prawda, zę podczas porodu można się

Polecane posty

Gość a czy to prawda

za przeproszeniem zesrać?

Gość kozazwoza
tak, to prawda; mozna tez zwymiotowac, zesikac sie... przeszlam wszystkie etapy porodu... Na razie podziekuje za powtorke z rozrywki :)

Gość kozazwoza
hm...u mnie lewatywa nie podzialala na tyle efektywnie, zebym nie zabrudzila kilku przescieradel pode mna w trakcie porodu...

Gość DodaElektroda171717
i dlatego wolę mieć psa.

Gość sraczka rzecz ludzka
i predko mija. A dziecko zostaje, Nie przejmuj sie

Gość najwyżej przekona się dzieciak
od początku, jakie to życie jest zasrane :)

Gość buty kupujecie
a wymiotuje sie dlatego ze szyjka macicy sie rozszerza i to jest objawem a kupa podczas parcia sikac nie sikalam

Gość buty kupujecie
przeciez ciagle sie nie rzyga-ja np wymiotowalam 5h przed porodem a to tyyyyyyyyylkooooooooooo fotki tylko

Gość ja pierdyczę
a nie wstyd tak się zesrać, przecież lekarze, pielęgniarki, położne :o mmmmaatko

Gość fajna madchen dziewczynko
nie kazda kobieta ma przed porodem biegunke nie kazdej kobiecie zdaza zrobic lewatywe nawet jak zrobia lewatywe to i tak jakies gowienka w srodku zostaja i moga sie wydostac podczas parcia zsikac sie mozesz nawet o tym nie wiedzac a rzyganie moze sie pojawic jako chociazby reakcja na bol do tego mozesz mdlec itd itp samo zycie...

Gość miki mause
FAJNA MADCHEN aty skad wiesz jakie sa objawy porodu skoro nie rodzilas?????

Gość miki mause
aaaa zapomnialam ze ty jedna z tych futurystycznych mamusiek ktore rodza przed matura :P:P:P

Gość miki mause
a ty rozyczki nie prownuj z ciaza :O ja wiem jakie sa objawy grypy:P a porod zaczal mi sie wysoka temperatura drezszczami i wymiotami i gdzie tu logika :P

Gość fsakghld
o moj boze.. obejrzalam te zdjecia z porodu..... i odechcialo mi sie miec dzieci;( a zawsze tak bardzo tego pragnelam.. matko boska.. porod jest straszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ;(

Gość Okulistka
ja wiem jakie są objawy krótkowidzenia, astygmatyzmu, stożka rogówki, zaćmy itp. itd. a wzrok mam idealny. Zastanów się myszko (?) zanim coś klepniesz :)

Gość kozazwoza
Ja tez myslalam, ze jak bede rodzic - to troche poboli i bedzie fajnie... przejechalam sie na tym moim mysleniu, ze hohoho... :) Na moje reakcje zwrotne mialy wplyw, w duzej mierze, chipsy (na ktore sobie pozwolilam, sadzac, ze to jeszcze nie dzisiaj; to - czyli porod)... Oczywiscie nie spozywalam chipsow podczas ciazy; wiadomo - niezdrowe, itd. Zanim wydalam core na swiat rowniez uwazalam, ze 'jak to ? kupa ? a feee... w trakcie porodu trza byc twardym, nie mietkim..." Otoz, proces wydawania dziecka na swiat zweryfikowal moje plytkie przemyslenia na temat kupy i afee... :) Na pewne rzeczy nie mamy wplywu, ot co. Po prostu nie mamy.

Gość miki mause
fsakg a ty co z lustrem chcesz rodzic bo ja nogdy takich zdjec nie ogladalam i nie wiedzialam jak to wyglada od dupy strony tylko polozne a po co mi to

Gość fsakghld
ale juz nie chodzi o sam wyglad..tylko o to co sie dzieje... ona sie tak rozrywa....jest tyle krwi... o matko...:(

Gość miki mause
mlode wyskoczylo czysciutkie a krew szybko zgarnely ze nic nie widzialam a takie zdejcia moga zniesmaczyc, jezeli ktos jest delikatny na widoki krwi

Gość fsakghld
i tak urodze mimo wsyztsko... ale napewno bede sie baardzo baaardzo bala porodu..

Ja na szczęście miałam tak, że mój organizm sam się oczyścił w dniu porodu i nie spotkała mnie taka niespodzianka :) ... Nawet siusiu nie mogłam zrobić w czasie porodu to uznali to za nieprawidłowość i założyli ma cewnik na chwilkę :o A krwi też nie było tak dużo ... ja mam napisane, że w czasie całego porodu straciłam tylko 200ml krwi :)

Gość fajna madchen dziewczynko
Kiara22 - ale jak krew pomiesza sie z wodami plodowymi to wydaje jej sie wiecej

Gość wewewewewe
żeby nie było za dużych ubyktów można to potem wypić już po wszystkim

to co z tego ze nie rodzilam? czy to znaczy ze juz nie moge czytac np gazet na ten temat? jakichs artykulow z internecie? co tylko rodzace moga sie wypowiedziec?:o tak bylo napisane ze biegunka jest jednym z objawow a teraz powiedz mi ile kobiet mialo ksiazkowy porod?! malo co? tak samo moze byc z biegunka ze to moze byc objaw a wcale nie musi ale nie wiem czewu ja mam tobie to tlumaczyc co? chyba taka tepa nie ejstes nie?