Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justi_21

a co myślicie o tym?

Polecane posty

Gość asiosa
sliczna byłam we wrzesniu na weselu, panna młoda miała bardzo podobna, tylko ze ta koronka, która w tej sukience pokrywa rece i ramiona ciagneła sie na prawie cała sukienke.. ale ta jest sliczna, tez chyba musze zaczac szukac sukienki...

Moim zdaniem to jedna z najmniej ładnych sukienek na tej stronie, ale na pewno jest to związane z aplikacją kwiatową, na widok czego ja osobiście mam ciarki. Ale de gustibus...

Gość NIE JEST NAPEWNO BRZYDKA
ale jak dla mnie za skromna

Zgadzam się z jedną z wypowiedzi powyżej - jedna z najbrzydszych sukienek na tej stronie. Jak dla mnie za dużo atłasu :( Ale oczywiście to Twój dzień i wybierz tą, która TOBIE się podoba. Pozdrawiam.

Gość asiosa
justi, no ja tez 13 wrzesien 2008:):) dlatego tak mysle ze moze warto juz rozejrzec się za sukienka:) pozdrawiam

milo mi asiosa :) ja na razie tylko tak sie rozgladam zeby znalezc sobie jakis fajny kroj a tak na powaznie to rozejrze sie gdzie 5 miesiecy wczesniej. Bo wczesniej nie ma sensu bo przeciez mozna jeszcze schudnac lub przytyc (oby to pierwsze :))

Gość asiosa
:):) no pewnie, każda na to liczy:):) ja żyłam sobie spokojnie, dopoki "życzliwe dusze" nie uswiadomkily mie, ze z sukniami nie jest tak prosto, ze to wymaga duzo czasu itp...matko, przeciez zostalo jeszcze 10 miesiecy z hakiem:) wiec po co sie tak spieszyc, najważniejsze rzeczy mamy załatwione:) eh, eh, pozdrawiam Cie serdecznie, powodzenia w poszukiwaniach papa

Gość asiosa
ponawiam dziewczyny a moze znacie jakies fajne salony w wielkopolsce gdzie mozna kupic łądna sukienke, ze gdzie nie zedra ostatniej skóry??? a moze lepiej szyc sukienke??? ja mam pecha do krawcowych