Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kretowisko

Pytanie na temat ściągnięcia rozpuszczalnych szwów

Polecane posty

Gość kretowisko

Miałam założone rozpuszczalne szwy (całe 2 sztuki) i po tygodniu miałam się zgłosić na ich zdjęcie, tylko, że one mi same "wylazły" - znalazłam w majtkach sznureczek. Czy coś mogło zostać jeszcze w środku i czy ewentualnie to "coś" się samo rozpuści czy jednak pójść do tego lekarza (daaaaleko mam a i dziecka nie mam z kim zostawic do południa). Ktoś się może orientuje w temacie ?

Gość a to...
Rozpuszczalne trzeba ściągać? To one sie nie rozpuszczają? Dziwne...

Gość skoro szwy są
rozpuszczalne to niby co mieliby Ci zdejmowac ? a skoro jak piszesz to same wyszły to niby co chcesz by wyjmowali zupełnie nie rozumiem Twojego pytania

Gość mialam rozpuszczalne szwy
i wszystko samo wyszlo po co siciagac rozpuszczalne szwy??

ja mialam cale 3 szwy :) nikt nie kazal mi ich sciagac, wypadly same po bitych 6 tygodniach polozna sciagnela mi na samym poczatku 1 szew (wszystkie mialam przy cerwce moczowej z powodu otarcia) i bolalo mnie, wiec sciagnela, na reszte kazala czekac az same wypadna

Gość kretowisko
Wiem, że to dziwnie brzmi, sama się zdziwiłam jak mi lekarz po tygodniu kazał przyjść na usunięcie szwów - nawet spytałam czy w takim razie nie dał mi rozpuszczalnych ? Odpowiedział że są rozpuszczalne, więc zgłupiałam ... a teraz same wyszły i tak se siedze i myśle ":-0

Gość przecież mnie ma żadnej
mo że rutynowo kazał przyjśc na kontrolę i z rozpędu powiedział że do zdjecia szwów bo się przejęzyczył a potem głupio mu było powiedziec że się zagalopował i z rozpędu powiedział o zdejmowaniu szwów ;-)