Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugh

waga 55kg mój cel 12.10.2007 dieta start zapraszam

Polecane posty

Gość Haliciaaa
Witajcie dziewczyny spowrotem.Trochę mnie u Was nie bylo.Cieszę się zę topik kwitnie.A ja trochę nagrzeszyłam ostatnio,może nie tak mocno bo waga stoi w miejscu :).Naturalnie ćwiczę prawie codziennie może to mnie uratowało.Muszę przyznać że moje ciało wygląda o wiele lepiej, ale o dziwo waga się nie zmieniła.Najbardziej zauważalne są moje pomniejszone oponki z czego się bardzo bardzo cieszę... Ugh podziwiam Cię za tak silną wolę.Powiem Ci że zazdroszczę.Wiem ze inne laski pojchałyby po Tobie, że się wykańczasz, że grozi Ci jojo itp, ale tak na prawdę niewiele dziewczyn jest w stanie tak się poświęcić.Myślę że jesli czujesz się dobrze to możesz śmiało jeszcze to pociagnąć, ale pamiętaj że jak schudniesz, nie będziesz mogła zacząć normalnie jesć, bo szybciutko Ci wróci.Myślę ze stopniowo do 1500 kcal i tej dawki nigdy nie przekraczaj.Trzymam kciuki i czekam aż napiszesz, że ważysz 55 kg

Gość Halinciaaa
ale nawaliłam byków składniowych i nie tylko ;).Mam nadzieję że mnie zrozumiałyscie.HIHIHI

Gość ugh
mysle ze jojo mnie nie czeka bo jem tak od miesiaca przez jakies 4 dni jadlam normalnie i nie przybylo nic :):):):) a poza tym jak tak jem to naprawde czuje sie najedzona :)

Nawet nie ma obwisłej skory chociac sie tego bardzo obawiałam, sama jestem zdziwiona. A uzywałam tylko zwykłej, dzieciecej oliwki. A dieta... hmmmm... 2 posiłki dziennie po 300 kacl. Zdaje sobie sprawe ze niezdrowo i takie tam ale nadwaga też jest niezdrowa. Wiec sie na razie nie przejmuje zwłaszcza że włosy i paznokcie mam grube i silne jak nigdy. Ja raczej z leni jestem, ćwiczyłam na stepperze jak sobie przypomniałam. Pewnie efekty byłyby szybsze i ładniejsze przy systematycznych ćwiczeniach no ale trudno, pierw sobie poradze z jedzeniem a potem sobie poradze z ćwiczeniami :) nie wszystko na raz ;)

Gość sesjanowa
dziewczyny powiedzcie mi jak Wy to robici e,ze tak sie tej diety tzrymacie??? czy macie taka silna wole> bo ja wiele razy probowalam zle zawsze po gora trzech cdniach rzucalam sie na jedzenie,choc wcale clodna nie bylam!##a pochwlacie sie ile schudlyscie i w jakim czasie?? :) moze wasze sukcesy dodadza mi otuchy :) :) a jeszce jedno kiedy moge zobaczyc minimalna roznice,bo jak jestem nawet te trzy dni na ostrje diecie typou glodowk ato nic mi sie spada, :( waga jest ta sama?

Gość motylek1985
mam angine :( ratunku !!!!

Gość ugh
ja schudlam 9kg w miesiac :) dzieki silnej woli determinaacji i wsparciu dziewczyn z forum:) co myslicie o moim jadlospisie na str5 ??? dzis zjadlam 3 pierogi i wypilam pysia :)

Gość Halinciaaa
Ugh ja już się wypowiedziałam co sądzę o Twoim jedzeniu :)...Najważniejsze że dobrze się z tym czujesz...Na takiej diecie na pewno schudniesz jeszcze dużo.Ja nie mam aż tak silnej woli, ale i tak uważam że odniosłam zwycięstwo pomimo moich małych grzeszków.Jem o wiele mniej niż kiedys, przedewszystkim nie obżeram się.Zjadam mniej wiecej około1200/1500 kcal.Chcę schudnąć jeszcze dwa kilo i myślę że spokojnie tak sie stanie jeżeli będę trwała przy takim trybie jak w tej chwili. Dzisiaj zjadłam kanapkę, dwa jabłka i ciasteczka niskokaloryczne(ok 50kcal tylko)Zaraz idę robić obiad(kurczak z piekarnika)oczywiście bez ziemniaków.Pozdrówka wszystkim dziołchom z topiku

halincia wiem ze ty sie juz wypowiedzialas i dziekuje ci jestem ciekawa opinii innych dziewczyn

czy 61kg przy 175 to strasznie duzo? kazali mi sie nauczyc gwiazdy stania na rekach mostka ze stania i 2 szpagatow. mostek umiem . dzisiaj chcialam sie nauczyc stania na rekach mowie im ze zrobie a dziewczyny takie miny zdziwione TY?? co kurde ja ?? taka groba jestem ze niemoge stanoc na rekach kurde ile ja musze schudnac zeby ludzie sie na mnie nie patrzyli jak na grobasa ?? zaczyna mnie to denerwowac ze ludzie patrza na mnie jak na spaslaka. od jutra nic nie jem dopuki nie bede wazyc 55kg

słuchajcie ja tez chce schudnąc wazę 55kg przy wzroście 171cm;) ale wiecie co??? nie bede sie odchudzala poprostu areobik:) rozciąganie i hula hopik:) a wiecie cooo?? pije czerwoną herbatę od 5 dni i widze różnice to znaczy tłuszczyku tak jakby mniej na brzuszku, nie moge w to uwierzyc... zeby herbatka tak dobrze dzialala na spalanie tłuszcyku...:D w sumie... dzisiejszy jadłospis mój wyglądal tak: śniadanie: 2 kromki chleba z pasztecikieml;D obiad: bułka ze szkoły:D przed klacja: troszku budyniu czekoladowego... kolacja 2 kromki z serkiem żółtym i ogóreczkiem...:D musze wyeliminowac słodycze,,,, a są takie pyszne... i sprawiaja taka radosc... jem o wiele mniej slodyczy nic wczesniej...i jestem z siebie dumna:D a teraz dąże do celu, zeby calkowicie zrezygnowac ze slodyczy... i tak samo z chlebem zamienic na pieczywo chrupkie te z biedronki:D

Gość Do ugh
moja droga, przecież Ty jesteś super laska!!! Tu nie ma mowy nawet o minimalnej nadwadze!! A tak w ogóle jak zrzuciłaś te 9kg w tak krótkim czasie? pozdrawiam cieplutko i nie przejmuj się głupim gadaniem zazdrosnych koleżanek. P.S będę wdzięczna za wszelkie dietetyczne wskazówki

poprostu malo jadlam i duzo pilam na stronie wczesniej jest moj jadlospis :) dziekuje ci ze powiedzialas ze jestem super laska :) bardzo dziekuje

Gość Do ugh
Już sprawdzam:) Dzięki

czesc nareszcie sobota :):):):). i jak wam dziewczyny idzie dochudzanie ? mi na razie super tylko ze mam zastuj ;( dzis planuje malutko zjesc teraz zjadlam 2 pierogi i nastepny posilek o 17;30 czyli rybka. newet jak bym byla bardzo glodna to i tak nie moge wczesniej nic zjesc bo ide do kolezanki referat robic :):)

Gość Zaczynam od dziś
to ja "do uhg" :D Biorę się za siebie... tak porządnie i w ogóle... tak naprawdę!!! póki co zjadłam trochę kaszanki (ok 100gram), wypiłam kawę i dalej zamierzam jeść tylko jabłka. Jedyne co mnie martwi to to że napewno zacznę więcej palić, a miałam ograniczać... Ale wolę fajki niż słodycze :D

Gość Halinciaaa
a ja zjadłam kanapkę z pasztetem, wypiłam kawę i za chwilę idę ćwiczyć 40 min. Brzuszek robi mi się płaski :) i mam wielką motywację dojść do perfekcji

milo mi ze sie przylaczasz napisz cos o sobie tzn ile wazysz i ile masz wzrostu. niemoge sie doczekac rybki :) jeszcze jakies 15 min i wyjme sa z piekarnika ::P:P:P trzymajcie sie :P:P:P:P

hej dziewczyny:):):) przylaczam sie do was:) musze schudnac 5 kg albo wiecej. teraz waze 60kg/168cm ugh podziwiam Ciebie ze tak duzo schudlas i to tak w krotkim czasie:)

dziękuje olenko :):) super ze sie przylaczasz :):):):):):):):). zjadlam przed chwila pyszna rybke z folii z piekarnika 0 tluszczu pychotka :):):):).

Gość motylek1985
nikt nie zareagował na moja angine :( :( amnie tak gardło boli ze ho ho ;( ;( ;( dzis mija jakis 35 dzie mojej diety. 35 dni bez chleba, makaronu, ziemniaków, sosów i wszytkiego co zawiera mąke..praktycznie zero tłuszczu w postaci małsa, oliwy, margaryny... a przede wszytkim bez słodkości !! 35 dni jabłek, chlebka Wasa, gotowanego kurczaka, opiekanych skrzydełek, soków, wody i gotowanych kotletów sojowych, czasem jakis jogurt albo troche maslanki... i powiem szczerze ze spodziewałam sie wiekszych rezultatów, zwłaszcza ze to juz ponad miesiac trwa... Wytrwam... chce wazyc 65 kg !!!

jest 59 :::):):):):):):):):)::):):):) jeszcze tylko 4 :P:P:P:P

Gość deprecha2007
ugh jak ty to robisz???:) ja się załamałam tzn dieta mi sie załamała, ale od jutra.... ja po prostu tracę motywację jak efektów nie widać:( muszę nad tym popracowac. jak bylam mlodsza, to jakoś mi szybko waga spadala a teraz stoi i stoi wrrrr, kiedyś nawet słuchajcie bylam na diecie czekoladowej:) jadlam tylko lody i cukierki czekoladowe, a schudlam przez wakacje tak ze mnie nie poznali:) a teraz ograniczam sie tydzien dwa i ...dupa:( ugh moim zdaniem jestes szczupla, a kolezanki chyba zazdroszcza, albo moze chodzilo im ze wysoka jestes, albo...to one maja jakis problem;P pozdrowionka

Gość deprecha2007
motylek, a Ty ile ważysz?:)

Gość motylek1985
ja teraz waze około 74-73 kg. i wiecie co? od jutra przechodze na diete jogurtową. ( 2 tygodnie)

Gość motylek1985
wiec wychodzi na to ze schudłam przez te 35 dni jakies 2-3 kg :( porazka...

Gość deprecha2007
ja waze teraz 72, moim celem na razie tez jest 65:) to chyba mamy podobna sytuacje:) ja jutro tez przechodze na diete, ale chyba nie monotematyczną, bo mam złe doświadczenia z dietami po których wypadaly mi wlosy, ale PO PIERWSZE zacznę liczyc kalorie tak do okolo 70-1000 dziennie PO DRUGIEurozmaicone i niskokaloryczne posilki PO TRZECIE ruch ruch i jeszcze raz ruch-na razie o nim pomysle:D

Gość deprecha2007
poza tym 2-3 kilo to wcale nie porazka! to prawidłowe chudnięcie, żeby chudnąć stabilnie bez jojo! przynajmniej w teorie a w praktyce to wiadomo, że wszystkie chcemy być szczupłe od zaraz :)

hej dziwczyny;);)przez caly tydzien cwiczylam i troszke mniej jadlam i schudlam 0,7kg nie wiem czy to dobrze ? ugh naprawde gratuluje:):):):) i zazdroszcze:):):):) hehe motylek1985 nie martw sie zobaczysz ze twoje wysilki na pewno sie oplaca trzymam kciuki:*:):):):):)