Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kappa

Dlaczego polscy faceci mają fioła na punkcie chudych dziewczyn?

Polecane posty

Gość kappa

Jestem dziewczyna o normalnej figurze mam pare kilogramow za duzo,ale...no właśnie mieszkam w uk,mieszkalam wczesniej we wloszech i...podrywali mnie i wlosi i anglicy i amerykanie i murzyni jednym slowem wiele roznych nacji. co zauwazyla? polacy sa najbardziej wybredni. niewazne, dziewczyna moze byc brzydka oby byla chuda. nie do wiary, zawsze myslalam ze ze mna jest oczywiscie cos nie tak,bo to ja mam te pare kg za duzo.otoz nie.podrywali mnie i zapraszali na randki naprawde niezli faceci (oczywiscie nie polacy). pytanie do polakow,co z wami nie tak? czy tylko rzeczywiscie chude nogi maja racje bytu???

Gość te pare kilogramow za
duzo to pewnie 80 przy wzroście 160?? :classic_cool:

Gość zdecyduj sie na cos
albo masz normalna figure albo pare kilo za duzo:p

Gość kappa
nie 83 przy 175, na szczescie ladnie rozlozone

Gość kappa
no tak i wlasnie sie zaczelo,wedlug mnie mam normalna figure z paroma kg za duzo, no ale bede zaraz mega tlusciochem. wali mnie to bo nie narzekam na brak zainteresowania.pisze z czystej ciekawosci

Gość zdecyduj sie na cos
wiec jestes grubasem

Gość kappa
jestem a i tak mam powodzenie, powiem mi ktos dlaczego? oczywiscie nie wsrod polakow

tez to zauwazylam tez nie ejstem chudzielcem a duzo facetow sie do mnie ukradkiem usmiecha, puszcza oczka:) ale nie polacy.. nie wiem czemu tak jest

Gość
a ja jestem chuda i nikt do mnie oczek nie puszcza, a tu już widzę całą teorię :D

Gość alexander_r
bo polacy znaja swoja wartosc i nie zadaja sie ze spasionymi pasztetami,pasztety zostawiaja brudasom ciapatym i calemu marginesowi

Gość alexander_r
lepszy przerost wartosci niz bycie takim zerem jak ty

Gość a kogo obchodzi twoja słonina
💤

alexander_r coz wole byc takim zerem niz kretynem jak ty...najlepsza obrona jest atak co nie??zalosny jestes:o

Gość
pomijając chamskie wypowiedzi kolegi :) odpowiedz mi na pytanie - czy uważasz, że jesteś bardziej godna uwagi od chudych? Bo z moich obserwacji gusta mężczyzn - również polskich - są różne i raczej nie da się tutaj generalizować. Jednemu podoba się kobieta o pełnych kształtach, drugiemu chudzinka - i po co tworzyć teorie o tym jacy to źli sa Polacy?

a może oni myśla że Cie łatwo przelecą?? sory za szczerość ale na zachodzie raczej panuje opinia że polki i ukrainki to dziewczyny troche gorszego gatunku służace do \"wyruchania\"... nie jest to opinia zmyślona, mam rodzine na lazurowym wybrzeżu czesto tam bywam, kuzyn mnie \"oprowadza \" po swoich znajomych znam wielu włochów, hiszpanów, portugalczyków, no i francuzów i oni mi zawsze powtarzają ze nie mam reagowac na zaczepki bo jak facet wyczuje że dana dziewczyna jest z krajów bloku wschodniego to od razu ma ochote ja zaliczyć;)

Gość ugh
a ja mam 175 waze 62 i do mnie polacy puszczaja oczka :):)

Gość sasanka..k
trzeba miec 170 wzrostu i ważyć 58 kg, mieć ciekawą twarz, wystający tyłek, i biust 75 c. Każdy jest mój . I nie ważne czy polak czy też nie.

Gość o ja pierdziele
co za temat :D

Gość jedna tam taka
bo polscy faceci sa beznadziejni/w wiekszosci/ i potrzebuja kobiety do ozdoby

Gość o ja pierdziele
hahaha do ozdoby zeby inni polscy kumple zazdroscili :D

Gość usmialem sie dobrze calkiem
nie 83 przy 175, na szczescie ladnie rozlozone To jest troche kilo za duzo??????? To ja przy wzroscie 178 waze 70 a jestem facetem. Polscy faceci po prostu sie cenia i nie rzucaja sie na byle co

Gość fuuuuuuuj
o zesz w morde jeza nigdy nie zwrocilabym uwagi na 178 i 70 kg wagi, nie dość ze przykurcz,to jeszcze niedożywiony o mammmmma mia a fuuuuj :(

Gość jesli przy wzroscie
175 dziewczyna wazy 83 kg, to jej normalna waga powinna wynosi gdzies 75 kg, jesli ma ok 8 kg wiecej to jest to rzeczywiscie "pare kg za duzo" wiec napisala prawde.jestescie przewrazliwieni chyba ludzie.wyluzujcie z tym.

Gość do autorki topiku tego
zgadzam sie z Toba...ja mam 164 cm i 56 kg wiec tez ciut za duzo do tego no uwazam, ze mam nie za ladne nogi tzn wydaja mi sie takie jakies masywne ( dodam, ze cwicze regularnia) sa ladne ksztaltne ale moim zdaniem za grube... w PL czasem slysze od kolegow prownania "wiesz nie co Ty ona tez nie jest chuda" wprost nicgdy wprawdzie nic zlego nie slyszalam ale... takie teksty mnie zwalaja z nog...na brak powodzenia jakos nie marudze nie jest zle ale....czesto jezdze do wloch po drodze wpadam do austrii i slowacji...i we wszystkich tych krajach mimo, ze nie jestem blondynka ciesze sie zawsze duzym powodzeniem( zeby nie bylo nie umawiam sie z nimi ani nic takie to taki flirt bez seksu ani nic bo wiem ze zaraz zostan obrzucona tekstami typu puszczalscka itd) malo tego ogladajac wloszki to one sa zadbane oczywiscie super ubrane i szczuple ale nie wychudzone!!!!!! na plazach leza piekne zadbane szczuple kobiety nie chude...kosci im nie wystaja jak czesto polkom.... nie chce generalizowac ale polscy mezczyzni naprawde przesadzaja czasem z wymogami zwlaszcza ze im tak wiele do idealu brakuje;)

Gość tak se mysle
ey sa faceci co lubia chude ,inni normalne ,a jeszcze inni tluscioszki !!! gdyby kazdy facet chcial 100 kilowke to bysmy sie pozabijali o nie co nie :P pozdrawiam ,chude ,chudsze i te najchudsze ;)

Gość nagasaki
cos w tym jest...ale nie mozna generalizowac. Ja tez mam kilka kilogramow nadwagi, do tego jestem malutka, mam tylko 155cm. Znam wielu cudoziemcow, ktorym sie bardzo podobalam ale na zainteresowanie wsrod Polakow tez nie narzekam. Moj obecny facet tez jest cudzoziemcem, wiem, ze naprawde mu sie podobam i na kazdy stracony kilogram reaguje oburzeniem. Dodam tez, ze nie jest ze mna dla seksu bo juz troche na niego czeka :D Ludzie sa rozni, mi np podobaja sie faceci o posturze "misia". Wiec nie generalizujmy :)

Gość bo Polska jest zasciankiem
a w zascianku jest umowna moda i wszyscy jej sie goraczkowo trzymaja. Stad nigdzie na swiecie nie ma tylu tlenionych , wymalowanych chudych tipsiar po solarium w kozakach na szpilkach. Cale ulice jak w mundurkach Jezdze duzo po swiecie i wiedze, jak fajni, roznie wygladajacy sa ludzie Tylko u nas i w bylym ZSRR, no jeszce troche w Bułgarii, dziewczyny maja szajbe na punkcie chudosci, makijazy i strojenia sie jak na bal do wynoszenia smieci. A faceci przeciez przejmuja gust swoich dziewczyn. Oodciete do niedawna od swiata zachodu kraje na gwalt to chca nadrobic w dosc prymitywny sposob - staraja sie nasladowac ludzi z kolorowych pism niezaleznie od sytuacji, bez dystansu, czesto w sposob przesadzony,karykaturalny - tak sie dowartosciowują.