Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kappa

Dlaczego polscy faceci mają fioła na punkcie chudych dziewczyn?

Polecane posty

Na zachodzie nadwaga jest już uważana za powazny problem społeczny. Przy ich kobietach musisz rewelacyjnie sie prezentowac. Dla ich facetów mogłaś być niczym słowiańska bogibi. Niemki, Amerykanki i Brytyjki to toczące się wieloryby. Nie przejmuj się małą zadwagą - młodych kobiet to nie szpeci i nago potrafią świetnie wyglądać. . Przesadzasz. Wyluzuj

Gość dqwdwed
BO KAZDY CHCE miec to co modne, czyli np modna dziewczyna a poza tym maja kompleksy , sami sa grubi i brzydcy, wiec chca nadrobic szczupła dziewczyna

Gość jestem kobieta i wiemmmm
popieram,,,, w usa i anglii sa same kaszaloty( te ladne i szczuple sa w telenowelach) i dziewczyna ktora ma nadwage zawsze lepiej prezentuje sie od nich, dlatego faceci na nie leca. Nie oszukuj sie... gdybys pojechala np do brazylii gdzie panuje kult piekna, szczuplych kobiet o ladnycbh rysach, zaden by na ciebie nie polecial. jestem kobieta ale zdaje sobie z tego sprawe. Facetow brzydza grube dziewczyny, taka jest prawda ze w 90% to one same przyczyniaja sie do tego, zrac bez umiaru. Dziewczyny wezcie sie za siebie nikt was nie zechce w grubymi dupami i faldami na brzuchu!!!

Gość kirikao
dlaczego? bo tutaj jest więcej szczupłych dziewczyn więc łatwiej przychodzi wybrzydzanie. angielki są znacznie grubsze od polek dlatego tamtejsi faceci są przezwyczajeni do krąglejszych ksztatów i nie wybrzydają tak w kwestii figury - proste..

Gość pokochaj siebie
bo anoreksja jest w modzie, wszystkie laski sie odchudzaja, faceci tez sa omamieni, reklamy gdzie sa same chudzilece, wszytskie aktorki prawie wychodzone gweneth paltrow..chuda chłopczyca, aczkolwiek ładna, Angelina Jolie teraz samaskora i kosci..to maja przykład z gory

Gość kirikao
nie myl szczupłej sylwetki z anoreksją dziewczyno... wiesz ze pomiędzy nadwagą a wychudzonym ciałęm coś jeszcze istnieje?? to ładna szczupła sylwetka! wiec nie przechodźmy ze skrajności w skrajność,..

Gość nagasaki
ja moze dodam, ze ja mieszkam w Polsce, moj facet u siebie. Widzialam tam wiele pieknych kobiet. I nie mowcie mi, ze widoczniezadna go nie chciala :D chciala, nawet moje kolezanki (niektore sa szczuple i naprawde ladne) powiedzialy, ze jakby byl wolny to...

Gość Nie jest tak zle..
A was pociagaja otyli meszczyzni?

Gość uwielbiam Cię normalnie
nie. nie pociągają nas. dlatego łatwo zrozumieć że facwetów nie pociągają dziewczyny z "paroma kg nadwagi". a te się uważają za niewiadomo kogo i zdziwione są....

Gość Nie jest tak zle..
Mam 38latek,jezdze na rolkach,silownia tez nie jest mi obca i staram sie dbac o siebie.Malolaci sie zapuszczaja,a babki w wieku 20lat maja dupy jak armaty! Sa nieapetyczne...

Gość a wloszki nie sa grube ludzie
ehh dla Polakow kazda kobieta jest gruba ehhh zalosne niech sie popatrza w lustro....prawda jest taka ze generalnie polscy mezczyzni sa jednymi z najmnije zadabnych w europie zachodniej wiec...wymaganiami moze faktycznie chca ukryc braki:P

Gość co za bzdury
Ja jestem bardzo szczupła, nawet bym powiedziała za szczupła i mnie również Polacy nie podrywają. Powiem Ci że złe wytłumaczenie sobie wybrałaś. Chodzi o to że Polacy są po prostu bardzo niedostępni i zamknięci w sobie. Obcokrajowcy są bardzo bezpośredni i otwarci. Możesz się podobać Polakowi ale on pierwszy do ciebie nie podejdzie. Nie zagada. No chyba że jest pijany.. :O Oto cała tajemnica.

Gość dominujaca
hey a ja jestem chudzielcem i mieszkam w Anglii i wiecie co faceci sie lepial do mnie i to tez murzyni i angole.Kiesdys pewien angol powiedzal mi ze bardzo mu si epodobam poniewaz brytyjki sa bardzo zaniedbane i wystaja im tylko frytki z ust i faldy z gaci.Wiec zastanowmy sie czy faceci podrywaja bo podrywaja a Polscy panowie czuja sie wartoscowsi przy zadbanej kobiecie..Ja chyb atez bylabym szczesliwa gdybym byla z przystojnym facetem niz nie pociagajacym mnie.A hindusi czy murzyni to faktycznie czasami fakt ze europejski wyglad masz blond wlosy to juz podskakuja dopiero pozniej patrza czy masz tyle kilo czy tyle.Poza tym murzynki w zasadzie wiekszosc jest ich grubych wiec im ni erobi to roznicy...

Gość ale przeciez autorka
nie jest gruba 8 kg nadwagi to nie otylosc ludzie!! przy takim wzroscie jeszcze jak ona pisze to sie wszystko najprwdopodobniej gubi gdzies !! fakt polacy sa niesmiali to tez napewno ich minus...

Gość hanka b.
bo Polacy są zakompleksieni! potrzebują zgrabnej dziewczyny zeby podnieść swoją wartość! znam to z autopsji. Polacy muszę mieć "laskę ostrą jak tabasco" , na widok której ich kolegom stają *****! nie ważne są cechy charakteru, osobowośc, wrażliwość i tak dalej!! pozdrawiam dziewczyny z lekką nadwagą!

Gość edvard
ja tam lubie lekko pulchne pannice :-)

Gość jacke26
a mnie sie podobaja kobiety ktore sa przy cialku, jest sie do czego przytulac :)

Gość dont get it
Ja tez nie rozumiem dlaczego Polacy wole chude dziewczyny. Niewazne ladna czy brzydka- wazne zeby chuda byla :O Teraz mieszkam w USA i odganic facetow od siebie nei moge, W zyciu sie tyle komplementow nie nasluchalam. Waze 56 kilo, wzrost 166cm. W Polsce bylam jakies 4 kilo chudsza.. ale widocznie wciaz za gruba , bo nikt na mnie uwagi nie zwracal :O faceci tutaj mowia ze chude nie jest takie fajne. Ze kobieta MUSI miec tylek! Ale oczywiscie nie jakas wielka tlusta dupe... tylko w granicach rozsadku ;) Amerykanki sa naprawde sliczne. Tu gdzie ja mieszkam (DC) nie ma tyle spaslakow, bo jest to bogaty region. Spaslaki sa w tych biedniejszych.. I bardzo malo jest takich bardzo chudych dziewczyn. Wygladaja po prostu normalnie, tylek, cyc itd :) no ale w Polsce by byly uznane za grubaski pewnie .. i tego wlasnie nie rozumiem. Ja sie tu lepiej czuje, i pare innych Polek ktore znam mowia to samo. Nie ma tej calej pieprzonej presji na chudosc! Wystarczy sie dobrze odzywiac, cwiczyc i troche o siebie zadbac. I tyle :)

Gość FacetZAnglii
Mieszkam w Anglii i zgodze sie calkiem z tym co pisze "facet78 ze Amerykanki i Brytyjki sa toczące wieloryby, wcale nie maja zamiar nawet dbac o sobie, i ich to nie obchodzi juz, poddali sie dawno. Wez tez pod uwage co "polihymnia" napisala .. sory za szczerość ale na zachodzie raczej panuje opinia że polki i ukrainki to dziewczyny troche gorszego gatunku służace do "wyruchania"... Ja jeszcze dodam ze zawsze dla faceta sie wydaje (nie jest to prawda ale wydaje sie jemu), ze kobieta cudzioziemska to jest latwiejsza niz te ktore sa z kraju i na takich (znaczy w tym wypadku Polki za granica) beda polowaly. Przewaznie tacy faceci to maja problemy ze znalezeniu kobiety u siebie, znaczy nie cudzioziemska. Uwazajcie na takich bo jak inne kobiety nie chca, to jest jakis powod. Skad to znam ? Bo jako facet, to tak samo myslalem jak bylem mlodszy.

Gość kappa
heja,dzieki za wpisy juz w sumie zapomnialam o tym temacie :) "sory za szczerość ale na zachodzie raczej panuje opinia że polki i ukrainki to dziewczyny troche gorszego gatunku służace do "wyruchania"..." człowieku powiem jedno, przylepek puszczalskich polek przykleili i zrobili polkom nie kto inny jak polacy.zapytam cie wprost czy ty wiesz jak puszczaja sie angielki albo szkotki???? odpowiesz mi na to pytanie czy nie? tej wypowiedzi naleza sie oklaski na stojaco!jednym slowem BRAVO! "bo Polska jest zasciankiema w zascianku jest umowna moda i wszyscy jej sie goraczkowo trzymaja.Stad nigdzie na swiecie nie ma tylu tlenionych , wymalowanych chudych tipsiar po solarium w kozakach na szpilkach. Cale ulice jak w mundurkach Jezdze duzo po swiecie i wiedze, jak fajni, roznie wygladajacy sa ludzie Tylko u nas i w bylym ZSRR, no jeszce troche w Bułgarii, dziewczyny maja szajbe na punkcie chudosci, makijazy i strojenia sie jak na bal do wynoszenia smieci. A faceci przeciez przejmuja gust swoich dziewczyn. Oodciete do niedawna od swiata zachodu kraje na gwalt to chca nadrobic w dosc prymitywny sposob - staraja sie nasladowac ludzi z kolorowych pism niezaleznie od sytuacji, bez dystansu, czesto w sposob przesadzony,karykaturalny - tak sie dowartosciowują." podpisuje sie rekami i nogami :D

Gość FacetZAnglii
"zapytam cie wprost czy ty wiesz jak puszczaja sie angielki albo szkotki???? odpowiesz mi na to pytanie czy nie?" Okay odpowiem, wiem jak dobrze sie puszczaja, bo sam wykorzystalem tego. I kazdy wie ze Angielki sa latwe, nie powiedzialem ze nie sa. Napewno Wlosi (jak byly wspomniane na poczatku) tez o tym wiedza i wykorzystuja tak samo. Czy Ty / Wy - (pytanie do was dziewczyn) chcecie taka sama opinie ? Nie, to nie faceci zrobili wam taka opinie to wy, tak samo jak Angielki zrobili sobie taka opinie na swiecie.

Gość kappa
czlowieku,wiesz gdzie maja taka opinie Angielki? gleboko w dupie,bo tylko Wy (czyt.Polacy) uwielbiacie nam Polkom zagladac do lozek. skoro my nie zagladamy Wam a tez puszczacie sie na prawo i lewo,czy moglibyscie przestac zaglądać do lozka Polkom???

Gość FacetZAnglii
I tu wyszlo dopiero o co ci chodzi. Chcesz puszczac sie ale nie chcesz zeby byly po tym jakies pytania czy konsekwensje, ale sama wiesz ze tak nigdy nie bedzie i to cie boli. Wlasnie ze te Angielki ktore sie szanuja to nie dziekuja typ dziewczyn z takiego niskiego poziomu za ta opinie. Wcale nie jest tak ze maja to gdziesz. Wiemy do jakiej grupy kobiety ty nalezisz. I co, jak ty uwazasz ze faceci zle robia ze sie puszcza, to tak samo bedziesz robila i wszystko bedzie okay ? Dobrze wiesz o co chodzi.

Gość FacetZAnglii
Ty zadalasz pytanie, i nie podoba ci sie szczera odpowiedz od kilku ludzi tu. Jak chcesz probe na zywo, to nastepny raz zareaguj na tych co tak pieknie cie podrywali i wtedy dowiesz sie dokladnie co oni chcieli od ciebie i moze domyslisz sie dlaczego akurat ciebie podrywali.

Gość kappa
chwila moment,nie wspomnialam ani slowem o jakimkolwiek sypianiu a Ty kochany Polaczku juz mnie zakwalifikowales???albo to ja czegos nie rozumiem naprawde. notabene Twoi szanowni koledzy polacy tez mi dwa razy w uk proponowali spedzenie nocy w sposob tak chamski,ze jak jestem dziewczyna na poziomie powinnam strzelic im w morde ujme to brutalnie. ps.dodam ze zaden z obcokrajowcow nie proponowal mi tego w tak chamski sposob, nawet gdyby to wlasnie chcieli osiagnac. troche kultury PANOWIE haloooooo!

Gość FacetZAnglii
To winika z tego ze Polacy tez mysla ze jestes atrakcijna, ale jak Polak cie zaproponuje to jest po chamsku. Jak obcokrajowiec to wedlug ciebie kulturalnie. Hmm okay to nie myslisz ze moze jestes troche zle nastawiona na Polakow a na innych troche "za" dobrze i moze w tym problem ?

Gość smilelines
nie 83 przy 175 to naprawdę za dużo....

Gość treleler
ale to dziala w dwie strony ...Polska kobieta tez ma w dupie pulchniejszych polskich facetow ... Tak samo mozna zalozyc temat ... Dlaczego polsckie kobiety mają fioła na punkcie szczuplych facetow? Osobiscie mi to nieprzeszkadza gdy kobieta jest tezsza :D wazne zeby byla zadbana ... bo czasami te chude paniusie sa bardziej oblesnie niz te pulchniejsze...

Gość Kamilka19lat
za z kolei zauwazyłam inna rzecz nie chodzi tylko o obcokrajowców ja nie naleze do chudych dziewczyn jestem zadowolona z sylwetki uwazam ze mam prawidłowa 170/62kg wygladam normalnie ale wielu facetom których ja uwazałam jako niemeskich z wygladu (nie mówiłam im tego ale tak myslałam) czyli typ urody delikatny sylwetka wątła uwazała ze jestem gruba w momecie gdy interesował sie mna fajny facet cieszył sie i chwalil ze nie ejstem taka szczupłą ze lubi normalne.Z tego wniosek ze nie warto przejmowac sie jakims chorymi osobami z dziwnymi urojeniami wazna jest sylwetka ze sie nie zapuszczac zeby dbac o zdrowie ale bez przesady.