Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kappa

Dlaczego polscy faceci mają fioła na punkcie chudych dziewczyn?

Polecane posty

Gość Kamilka19lat
a jesli chodzi o moje obserwacje zauwazyłam ze łatwiej wsrod grubszych tzn nie chudych znalezc porzdniejsza dziewczyna nie wiem z czego to wynika ale przewaznie takie osoby rzdako sie włócza,nie ubieraja sie wyzywajaco sa milsze cieplejsze.Wiadomo ze sa rozne osoby ale ja osobiscie grubsze dziewczyny odbieram raczej poytywnie.Spotkałam mnóstwo grubszych dziewczyn znałam sa miłe,zadna z nich nie paliła strój normalny lub skromny sympatyczne nie przepadały za imprezami

Gość Ulusiek
Wiecie, to jest różnie. Faktycznie faceci mają jakiegoś fioła na punkcie chudych dziewczyn, ale co tam. Każda kobieta jest na swój sposób piękna. Mój Misiek też czasem mi dogryza , mówi do mnie "pączuszku" itd, ale mam to koło nosa. Jestem atrakcyjna kobietą i mam tego świadomość. Nie jestem ani gruba, ani chuda, taka typowo kobieca figura mi przypadła w darze od "Tego z góry";) Zresztą myślę, że każda potwora znajdzie swojego amatora. Dziewczyny kochajmy siebie i nie dajmy się ogłupić anorektycznymi reklamami, folderami itp. Trzeba umieć odnaleźć piękno w sobie i już;) A faceci niech czasem krytycznie spojrzą na siebie.

Gość no ale wy tez krytycznie
patrzycie na facetow ... gdy facet nie jest brunetem, nie ma kaoryfera na brzuchu jest u was przewaznie skreslony ...

Gość Facett..
to jasne, że faceci wolą szczupłe. A kogo mają chcieć, grubasy??! Odchudzajcie sie laski to będziecie miały powodzenie nie tylko u murzynów

Gość katarrina
hahaha facet jakbym miala miec powodzenie u takiego Willa Smitha to wolalabym jego milion razy niz ciebie :D pozdro

Gość jak by ci tu wytłumaczyć
....Polska to biedny kraj..... otyłość+ choroby serca, zawały, miażdżyca, skleroza, wylewy, niewydolność oddechowa, krążenia, cukrzyca itd.... ....do tego niskie samopoczucie, które trzeba podnosić ciągłmi zakupami fajnych rzeczy..... żeby być "dobrze zrobioną" +kosmetyki i zabiegi wyszczuplające .... hmmm może po prostu Polaków nie satć na takie wydatki