Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

na wybory iść czas

Polecane posty

zrobimy cos w stylu ankiety: na kogo idziecie glosowac i dlaczego? ja jeszcze do konca nie wiem ale mam dwie opcje LID (poniewz zawsze glosuje na tych samych), albo PSL (nie znam ich programu ale pawlak jako jedyny wydaje mi sie najbardziej w porzadku) chcialem oddac glos na korwina mikke, ale juz nie oddam i nie chodzi mi o ta wypowiedz o niepelnosprawnych dzieciach tylko o to ze wstapil w szeregi giertycha

no to jeszcze raz sprobuje. idziecie na wybory? na kogo glosujecie i dlaczego?

cześć :) Też zawsze mam takie pytania po wyborach :D Nie znam NIKOGO kto by głosował na PiS w wyborach, a wygrali :D Cud?

Gość bez bereta
wszystkim mówimy, że głosujemy na PO a po cichutku skreślamy PIS i załatwione;)

podejrzewam ze tajemnica jest to kto na kogo glosuje podobnie jest u nas w pracy z kartkami od wyplaty kiedy nikt nie chce pokazac ile dostal. wszyscy mowia ze maja tyle samo ale nikt nie chce pokazac tej kartki. debilzm.

Gość bez bereta
a u mnie w pracy wystarczy zadzwonić do zaprzyjaźnionej pani z płac i zapytać czy i ile premi dostała koleżanka

Gość fiolecik22
Ide na wybory i bede glosowala na PO.

Ja nigdy nie robiłam z tego tajemnicy. Mam swoje poglądy, typy, i tak głosuję. Ale wcale nie jestem zdziwiona, że głosujący na PiS się nie ujawniają. Przecież tam to w dobrym tonie są: podsłuchy....tajemnice...donosy nawet może... Żenada...

a w wyborach startuje u nas kuba rutnicki, ten ktory byl w pierwszej edycji idola w finalowej dziesiatce tylko ze z listy PO............

A ja nie wiem nawet gdzie [i czy] będę głosować, bo ciągle jakoś na walizach jestem :D A już nazwiska? Nie znam zupełnie :D frrr..zadomowiłeś się?

niania jest ok:) teraz mam dwa tygodnie urlopu i siedze tu caly dzien. zebym tylko nie zapadl na chorobe forumowo - czatowo - internetowa...

no to fajnie masz ze tak jezdzisz sobie po polsce, gdzie ostatnio bylas? w jakim ciekawym miejscu? opowiadaj

Gość ja na PO jak i poprzednio