Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krtyr

doradzcie. czy warto isc do solarium w tym przypadku

Polecane posty

Gość krtyr

Od trzech lat regularnie smaruję się blokerami, filtrami z ochroną nie mnieszą niż +50, mimo iż naturalnie moja cera nie jest blada, to po 3 letnim braku kontaktu ze słońcem zrobiła się bladziutenka, różowawa, delikatna. chciałam osiagnać taki efekt, by mieć bardzo bladą skórę. Mój chłopak , przyzwyczajony, że wczesniej byl;am śniada, ciagle mnie prosi zebym poszła do solarium i zrobiła coś ze swoim trupobladym wyglądem :d. z jednej strony korci mnie, z drugiej zal mi wypielegnowanej twarzy, zmarszczek... mam 21 lat. co radzicie/ ??/

Jeju!!!!!Niech sam sobie idzie jesli chce a skoro Ty nie masz ochoty isc to miej swoje zdanie!!!!

Gość ah te łydki
no a samoopalacz? ja niby wczoraj też miałam iśc na solarium no ale mi sie niechiało to posmarowałam sie nim i dziś mam ładnie opalnoną buzke i nie tylko zreszta.. jak jesteś blada to bardzo ostrożnie z solarium... na początek max 3 minuty -chociaż to zależy też od łózka

Gość krtyr
zaraz odezwą się pewnie glosy, że w jakim związku tkwię no ale... ja jestem zwolenniczką zdrowego stylu zycia, herbatki ziołowe, zdrowa zywnosć, duza wagę przywiązuje do naturalnych kosmetyków. a on kocha wielbi i ubóstwia panny w białych kozaczkach, miniówach, tipsach i opalone. dlaczego wiec jest ze mną ... boje się, że kiedyś ulegnę tym głupotom..

Ja tez juz nie bylam 2 miesiace na solarium,a chodzilam dotychczas regularnie ale chce dac troche odpoczac mojej skorze.Swietny jest balsam brazujacy z loreala,jest po prostu rewelacyjny swietna opalenizna,stopniowa i nie pozostaja smugi:))

Gość krtyr
kiedys w trakcie tych 3 lat posmarowałam się samoopalaczem, i pewnie oczywiscie przesadziłam, bo chodziłam jak chińczyk i chinolandii... miałam ten psakany z nivea. porażka

Gość eksperymentka
nie nie warto sie opalac, to niszczy skore, wysusza, robia sie zmarszczki, nie warto jasna wypielegnowana cera jest bardzo ladna moim zdaniem, ladniejsza od zniszczonej sloncem moze czasami wymaluj sie ostrzej dla chlopaka, ubierz bardziej kolorowo ale solarium wybij sobie z glowy

Gość krtyr
:) Dzięki za radę, tak też zrobię, :) nie po to tyle walczyłam o ładną skóre, by teraz zle wyglądać :)Dzięki :*