Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionaa21

jakie znacie fajne dobre i tanie kosmetyki?

Polecane posty

Gość fionaa21

ja polecam: plyn do kąpieli apart migdalowy- 8 zl za pol litra, wydajny a jaki zapach..i skora nawilozna po kąpieli:) -krem do depilacji jonanna taki rozowy-6 zlzaden inny w ogole nie usuwal mi wloskow.. -balsamy, zele pod prysznic i spraye zapachowe z serii naturals avon(super zapachy) natomisat nie polecam szamponow z tej serii a wy znacie jakies fajne tanie kosmetyki?

kremy do depilacji bielendy peelingi joanny szampony joanny kremy do depilacji eveline mydelka bambino i bobini

Gość polecam wszystkie kosmetyki zi

Gość ziaja miało być

Gość karoloa90
Bardzo fajną ofertę markowych, ekskluzywnych kosmetyków ma sklep internetowy www.coletia.eu Na ich ofertę trafiłam przypadkiem i od tego czasu większość kosmetyków kupuję tutaj. Mają zarówno szeroki wybór preparatów do twarzy, ciała czy włosów, jak i kosmetyki kolorowe do makijażu. To są przede wszystkim marki amerykańskie, japońskie i azjatyckie – w rozsądnych cenach można kupić świetne wyroby. Najbardziej chyba doceniam od nich tusz do rzęs „Benefit They're Real”. Akurat mam bardzo krótkie rzęsy, praktycznie niewidoczne, ale tusz fajnie je jednak podkreśla i przede wszystkim się nie rozmazuje. 100% pewności. Objętość rzęs również wyraźnie zwiększona. Sklep Coletia polecam jeszcze z tego powodu, że dają 20 złotych na pierwsze zakupy, więc całkiem nieźle można koszty zoptymalizować.

Gość gość
A co możecie polecić jeżeli chodzi o skuteczne wybielanie zębów i w ogóle kosmetyki do higieny jamy ustnej? Bo znalazłam stronę TWsklep.pl gdzie interesuje mnie kilka rzeczy,zamawiałyście już u nich?

Gość gość
Ja mogę polecić pomadki od miss sporty - wonder smooth. Mam odcień cherry cape - jest śliczny :) na święta idealny, w dodatku fajnie nawilżają te pomadki.

Gość gość
puder sensique z natury ;)

Gość gość
Hej laseczki, dzieki za info o pomadce Miss Sporty :) akurat mam w planie kupic jakas szminke. Ja polecam szampony i odzywki z Joanny, do wlosow blond (platynowy odcien). Nakladajcie odzywke na odsaczone wlosy, zawincie w folie lub recznik. Trzymajcie nawet 30 minut zeby stonowac na chlodno zbyt zolty odcien wlosow. Jak macie jakies pytanie w sprawie wlosow piszcie.

Gość gość
Dla mnie Floslek, zwłaszcza kremy dla trudnej alergicznej skóry.

Gość Reer
Do włosów Chantal, tak jak moja ukochana odżywka ProSalon Intensis

Gość gość
A na rozstępy i inne kobiece problemy cała seria Mama Care Efektimy.

Gość gość
Na kobiece problemy z rozstępami i pracującą skórą polecam Mama Care Efektimy.

Gość gość
Babydream z rossmana, zel pod prysznic i oliwka dla dzieci sa dobre i maja super sklad, z szamponem troche trudniej, ale niektorym tez podchodzi. Balsam do ust Tisane z apteki, jesli one w ogole jeszcze istnieja.

Gość gość
Żel do mycia twarzy i płyn micelarny be beauty z biedronki cena 5zł żel pod prysznic też biedra i też be beauty taki z fioletowa nakretka pachnie obłędnie i też piątkę kosztuje

Polecamy kosmetyki naturalne, w bardzo dobrych cenach i po opiniach naszych klientów możemy stwierdzić z całą pewnością o ich świetnej jakości. JeŚli chcesz dobrać kosmetyk do twojej cery bądz problemu skontaktuj się z nami:) https://od-natury.pl/filterSearch?adv=false&cid=0&q=sylveco&sid=false&isc=true Najbardziej popularnym jest lekki krem rokitnikowy. Świetnie radzi sobie z niedoskonałościami skóry, problemami z naczyńkami jak i ją delikatnie barwi( działa jak naturalny krem BB) https://od-natury.pl/sylveco-lekki-krem-rokitnikowy-50ml

Ja też lubię kosmetyki ziaji, teraz mam ich dezodorant w kulce i tonik do twarzy. Lubię też bielendę, polska marka, kosmetyki mają dobry skład. Teraz mam ich masło z serii Vegan friendly z kokosem, zawiera tylko składniki pochodzenia roślinnego, dobrze nawilża i jest wydajne :)

Gość gość
tusze do rzęs z miss sporty. jestem im wierna od lat. obecnie testuje 100% rock, i jak na razie jest moim absolutnym faworytem.

Gość Minnie233213
Ja polecam produkty Repechage, mimo że uchodzą raczej za drogie to mają kilka tańszych kosmetyków, z których jestem zadowolone (szczególnie maseczki mają dobre)

Loreal ma fajne cienie do powiek, kobo ma fajne pomadki, golden rose ma wiele ciekawych produktow wartych uwagi, np swietny tusz, Lash Plumping, ktory idealnie rozczesuje rzesy wydluzajac je i pogrubiajac i jest bardzo trwaly. Bell tez ma calkiem dobre produkty, ostatnio kupilam peeling do ust.

Gość gość
Cudowne kosmetyki sa z firmy lavea. ja mma od nich balsam i dwa olejki do masazu. Pachna zachwycajaco, a co najwaznijesze sa naturalne.

Gość gość
moim ostatnim odkryciem ze sklepów z kosmetykami jest sklep Kontigo, rewelacyjny wybór kosmetyków a i ceny przystępne. Zamówienie poszło najpierw zamówiłam puder i tusz do rzęs...Zobaczymy. Ale podoba mi się ten sklep. Nawet można na filmiku zobaczyć jak poprawnie wykonać makijaż https://kontigo.com.pl/

Ostatnio natknelam sie na produkty w kredce z golden rose, mam korektor i kredke do konturowania, Contour Crayon dostepna jest w 3 kolorach, mozna nimi wykonturowac cala twarz, sa wydajne a do tego niewiele koszy=tuja. Korektor tez jest super, ma niesamowicie dobre krycie, super sie sprawdza pod oczy.

Gość gość
Na pewno Nocanka jest godna polecenia jeśli chodzi o internetowe drogerie. Robię u nich zakupy ponad rok i jakiś przebojów z nimi nie miałam. Fajne miejsce jak trzeba znaleźć kosmetyk to mniej typowej skóry, a nie do skóry idealnej. Cała oferta i kontakt jest na ich stronie – www.nocanka.pl . Z tego co wiem sprzedają też stacjonarnie, ale do stacjonarnego sklepu to mam kawał drogi akurat.

Gość Kasia Sloma
Ostatnio natknęłam się na www.czas-odnowy.pl/blog i znalazłam tam bardzo fajny sposób na takie kosmetyki, znajdziecie na nim również mnóstwo artykułów o urodzie i zdrowym stylu życia. Bardzo lekki i prowadzony ze smakiem

Gość gość
fajnie, dobre i tanie kosmetyki ma Efekitma, zwłaszcza moja ukochaną skarpetę Pedi Spa

Gość gość
Fajny jest Floslek, dobre kosmetyki w jeszcze lepszej cenie dla całej rodziny