Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionaa21

jakie znacie fajne dobre i tanie kosmetyki?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli chodzi o kosmetyki kolorowe to bardzo fajnie sprawdzają się u mnie róże do policzków z pierre rene. Mają bardzo fajną aksamitną strukturę, ladnie wyglądają na policzku i długo się utrzymują. Mam od nich aż trzy odcienie i każdy lubię tak samo.

Gość viverka
Kosmetyki Bielendy są dobre i tanie, teraz kupiłam sobie olejek kokosowy, to świetny kosmetyk na lato. Przysuszyłam skórę opalaniem a po tym olejki znowu jest aksamitna i dobrze nawilżona.

Gość gość
Żele pod prysznic i mleczka do ciała Le Petit Marseillais, kosmetyki kolorowe Wibo, toniki, kremy i dezodoranty Ziaja - wszystkie sprawdzają się bardzo dobrze w mojej kosmetyczce i mają rozsądne ceny

Gość Inka54
Koleżanka ostatnio poleciła mi kolagen - spróbowałam i jestem mega zadowolona. Polecam kolagen. Ja zamawiałam ze strony www.KochamZdrowie.com

Gość trixaa
A co sądzicie moje drogie o maseczkach odmładzających na twarz? Sądzicie, ze przynosza efekt i skora faktycznie staje sie odmlodzona czy to tylko pic bo w sumie w sklepie http://ichemia.pl/ znalazlam fajna promocje na tego typu produkty i mysle czy kupic czy to strata kasy. Czy ktoras z Was probowala uzywac takich maseczek? :)

Gość gość
Świetne kosmetyki bez konserwantów w fajnej cenie to Kremowe Sakiewki - w Ostrowie w aptece, na Allegro albo na www.zdrowieiurodaostrow.pl ja gorąco polecam, Jedwabny krem nawilżający do twarzy i aloesowy do rąk - dla mnie rewelacja

Gość gość
Mi znajoma dermatolog podpowiedziała sklep http://e-naturalne.pl i od tamtej pory biorę dosłownie, co się da na promocjach. Mają sporo wyprzedaży, więc przy odrobinie cierpliwości uzupełnisz sobie kosmetykami premium całą łazienkę. Pozdrawiam i mam nadzieję, że uda ci się znaleźć coś, co faktycznie pomoże.